Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Mladá rodina s dvomi deťmi sa rozhodla predať všetok svoj majetok: Má úžasný plán

Fisherovci sa rozhodli vydať na cesty. Zobraziť galériu (4)
Fisherovci sa rozhodli vydať na cesty. (Zdroj: FB/Clare Fisher)

LONDÝN - Mladá rodina predáva všetko, čo vlastní, aby mohla cestovať po svete - pretože "život je príliš krátky". Clare Fisherová (31) a jej manžel Ian (28) z britského Walesu berú svoje dve deti zo škôlky a rodiny upozornili, že sa už možno viac natrvalo nevrátia. Svoje zážitky z výletov plánujú zdokumentovať on-line.

Vnadná kráska (25) pobúrila domorodcov jedinou FOTO

"Po smrti člena rodiny a blízkeho priateľa sme sa jedného dňa pozreli jeden na druhého a povedali si: "Prečo to jednoducho neurobíme?"," vysvetlila mamička Clare pre Wales Online. "Pokiaľ je to možné, cestujeme dosť často ako rodina, trikrát za rok, a nedávno sme sa vrátili z Dubaja. Sme skutočne šťastní, ak cestujeme alebo si cestu plánujeme," dodala.

Clare a Ian si vybrali lokality, ktoré chcú navštíviť, na prvých osem mesiacov. Potom sa chcú na chvíľu vrátiť za rodinou a zase pokračovať v druhej časti cesty. "Radi by sme prešli celý svet, ale nemáme konkrétny plán, kedy sa vrátime. Je pravdepodobné, že sa usadíme na mieste, ktoré si najviac zamilujeme," povedala Clare.

FOTO Mladá rodina s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Clare Fisher)

Dvojica, ktorá má päťročného synčeka a trojročnú dcérku, momentálne šetrí každý cent a predáva všetky svoje veci od auta až po kabelky, aby získala čo najviac peňazí. Ak sa financie počas cesty minú, nevadí, manželia vedia, že si budú musieť nájsť prácu.

Chcú však investovať aj do kamery, aby mohli zaznamenávať svoje dobrodružstvá a zdieľať ich prostredníctvom vlastného kanála na Youtube, Instagrame a Facebooku. Ak si nájdu svojich fanúšikov, môže ísť o veľmi príjemnú formu zárobku. Taktiež by sa chceli venovať dobrovoľníckej práci, a to najmä s deťmi.

FOTO Mladá rodina s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Clare Fisher)

Clare prezradila aj to, kam budú ich kroky smerovať ako prvé. Plánujú navštíviť Malorku, Thajsko, Vietnam, Kambodžu, Malajziu, Filipíny, Indonéziu, Srí Lanku, Nový Zéland, Austráliu a Fidži. Potom sa vrátia domov a pravdepodobne odídu zase do Spojených štátov a Kanady.

"Keď sme prvýkrát o tom povedali našim rodinám a priateľom, nemôžem povedať, že by boli nadšení. Ale väčšina z nich nám praje a je kvôli nám šťastná. Budú nám chýbať," nechala sa počuť Clare.

FOTO Mladá rodina s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Clare Fisher)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu