Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zákazník si nechtiac vypočul vianočné plány čašníka: Od dojatia mu dal obrovské sprepitné

Ben so svojou tehotnou partnerkou Taryn Zobraziť galériu (2)
Ben so svojou tehotnou partnerkou Taryn (Zdroj: Facebook/Taryn Keith)

HOUSTON - Dobrí ľudia stále existujú. Potvrdil to jeden zo zákazníkov texaskej reštaurácie, keď si náhodne vypočul slová jedného z čašníkov. Jeho príbeh ho prinútil nechať v zariadení oveľa vyššiu sumu, aká bola na účte. Odkaz na kúsku papiera chytil za srdce najmä tehotnú priateľku čakajúcu na svojho partnera.

Ben je írsky občan žijúci a pracujúci ako čašník v Texase. Jedného dňa v práci rozprával o svojom sne navštíviť rodnú krajinu a stretnúť sa s rodinou. Jeho priateľka je v súčasnosti tehotná a chcel by návštevu Írska stihnúť ešte pred príchodom syna.

Jeden zo zákazníkov začul rozhovor a následne spravil neuveriteľne pekný skutok. Suma na jeho účte bola 122 dolárov (115 eur), on tam ale nechal rovných 750 dolárov (708 eur) spolu s odkazom: "Dúfajme, že Vám to pomôže dostať sa späť do Írska na dovolenku."

Zákazník si nechtiac vypočul
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Taryn Keith)

Benova priateľka Taryn na svojom Facebookovom profile zdieľala obrázok, na ktorom je účet s odkazom. "Môj priateľ dostal dnes v práci tento tringelt. Myslela som si, že by som to mala zdieľať a tak všetkým ukázať, že vonku nepanuje iba nenávisť. Ozajstné požehnanie." V priebehu krátkej chvíle si príspevok vyslúžil 2600 lajkov a mnoho komentárov o obnovenej viere v ľudstvo. "Super. Úžasné. Užite si cestu späť domov," znela jedna z reakcií. 

Viac o téme: DovolenkaRodinaRadosťČašníkPrekvapenieZákazníkTringelt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu