Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenka zverejnila príbeh so šťastným koncom: FOTO Ľudia našli stratené auto rýchlejšie ako polícia

Fotografia hľadaného auta. Zobraziť galériu (2)
Fotografia hľadaného auta. (Zdroj: facebook/susedská burza)

BRATISLAVA – Mladá Slovenka mala hlavu v smútku po tom, ako jej auto ukradli zlodeji priamo z garáže. Zúfalá žena poprosila o pomoc ľudí zo Susedskej burzy a verte či nie, o niekoľko dní sa mohla už opäť prevážať na aute, ktoré jej predtým niekto drzo vzal.

„Priatelia susedia, naše auto BMW sa našlo,“ s radosťou na Facebooku Susedskej burzy oznámila majiteľka auta a poďakovala všetkým, ktorí jej prosbu o pomoc zdieľali a pomohli jej tak auto nájsť. „Prosím pani, ktorá nahlásila polícii, kde bolo auto odstavené, nech ma kontaktuje... Chceme jej osobne poďakovať,“ dodala mladá žena. Šťastnému návratu ukradnutého auta sa potešilo takmer dvetisíc ľudí a niektorí z nich majiteľke poradili, aby si do auta pre každý prípad namontovala aspoň nejaký alarm.

Rekonštruoval byt, teraz pyká: Susedia poslali Marekovi LIST, z ktorého zostáva rozum stáť

Zlodeji auto ukradli priamo z garáže pod domom a zmizli. Iróniou osudu bolo, že majiteľka vozidla v noci počula nejaký buchot a počula aj zvuk motora odchádzajúceho auta. Pozrela sa vtedy von cez balkónové okno, ktoré oslepili svetlá. Netušila, že to odchádzajúce auto patrí jej a s čudným pocitom si ľahla spať. Ráno ju však suseda zalarmovala, že má otvorenú garáž.

Len čo celú vec ohlásila na polícii, jej sestra dostala geniálny nápad. Príbeh o stratenom aute zverejnila na viacerých facebookových stránkach a verte či neverte, prosbu o pomoc zdieľalo až okolo 1 500 ľudí.

„Po troch dňoch ohlásil nejaký človek na polícii, že auto videl. Na Susedskej burze si totiž všimol odkaz o hľadanom aute. Videl ho stáť kdesi medzi panelákmi mimo Bratislavy. Mali sme šťastie v nešťastí, a to vďaka úžasnému množstvu ľudí, ktorí odkaz zdieľali,“ opísala pre Topky návrat strateného vozidla vďačná majiteľka.

Slovenka zverejnila príbeh so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/susedská burza)

Viac o téme: Ukradnuté autoSusedská burza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu