Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najbizarnejšie dovolenkové esemesky od partnerov: Tieto HLODY stoja za to si prečítať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA – Nejeden vzťah pozná situáciu, keď partneri trávia dovolenku oddelene. Dohodnú sa, že spolu budú komunikovať cez mobil. Lenže čo ak vám dovolenkár pošle takú správu, že stratíte reč? Prečítajte si, s akými najčudnejšími esemeskami sa pochválili ľudia na sociálnych sieťach.

„Trafil do nás blesk, ale všetci sme v poriadku. Peťko je v nemocnici, už ho operovali. Ja čakám na lekára,“ napísal manželke milujúci, ale stručný otec, ktorý s dvomi deťmi odišiel do hôr. Manželka takmer spadla z nôh, ale nakoniec sa dozvedela, že to nebolo až také dramatické. Blesk trafil do blízkeho stromu a Peťko sa škaredo potkol na kameni. Chirurg mu musel pozašívať ranu na nohe. Manžel práve čakal na chirurga, aby mohol ísť za synom, ale bol taký zmätený, že nevedel, čo napísať.

„Mali by sme sa porozprávať.“ Stručné a výstižné. Jedna z najzamilovanejších esemesiek, ktorú by ste si chceli večer na posteli prečítať po nádhernom slnečnom dni strávenom pri potápaní v mori. Presne takéto esemesky dokážu posielať žiarlivé alebo nespokojné ženy. Chýbal jej kontakt od mlčanlivého partnera, a tak to chlapovi jednoducho napísala na rovinu. Postrašila ho, aby s ňou komunikoval.

„Nebude ti vadiť, ak sa dnes večer trocha zabavím? Dano ma ťahá do nočného klubu. Chýbaš mi.“ Takúto „milú“ esemesku dostala Alexandra od svojho snúbenca, ktorý s kamarátmi odišiel na Ibizu a nechcel robiť neplechu za partnerkiným chrbtom. No nezabili by ste ho z tej lásky?!

„Si tá najsexi žena, akú som v živote stretol. Neskočíme zajtra na drink? Robo.“ Áno, aj takéto „správičky“ občas uletia nepozorným mužom, keď chcú baliť ženu a omylom pošlú esemesku tej nesprávnej. Podotknime len, že tá menej sexi žena sa s dotyčným musela rozísť.

„Miláčik, nekúpil by si mi darček pre mamu? Pozajtra má narodeniny a ja som na to zabudla. Skoč za ňou, prosím ťa, sľúbila som jej, že jej urobíme radosť, keď je teraz sama.“ Čo mal chudák, ktorý dostal takúto správu, robiť? Nemal inú možnosť, ako vyhovieť prosbe svojej budúcej manželky a vybrať ideálny darček pre 62-ročnú ženu. Mimochodom, bol vynaliezavý a kúpil jej psa.

„Bea, Darinka dostala prvú menštruáciu. Čo mám robiť?!“ To napísal  manželke šokovaný otec 10-ročnej dcéry, ktorý ostal doma s deťmi sám. Situáciu však zvládol hrdinsky a napokon požiadal o pomoc susedu.

„Ahoj, prasklo nám potrubie a máme vytopený byt. Čo najrýchlejšie sa vráť z dovolenky domov, pretože odteraz budeme musieť šetriť,“ napísala nahnevaná partnerka, ktorá bola na odstraňovanie následkov úplne sama a jej drahá polovička surfovala v Chorvátsku.

„Zlatko, neuveríš, čo sa mi stalo! Stretol som kamoša zo školy, býva tu vraj niekoľko rokov a ponúkol mi ubytovanie. Môžem ostať o pár dní dlhšie, už som si vzal od šéfa dovolenku. Ako sa máš ty?“ Máte pocit, že táto správa niečím smrdí? Presne tak. Frajerovi sa asi zapáčila cudzia krajina natoľko, že si začal vybavovať novú adresu aj spolubývajúcich.

„Už sme s Tiborom docestovali, láska. Čo hovoríš na to, keby sme sa vzali? Nechcel som na teba robiť nátlak, odpoveď mi stačí do zajtra. Ľúbim ťa.“ Mladý muž v sebe romantika nezaprie. Priateľku požiadal o ruku hneď po prílete do Talianska. Keby povedala nie, mohol sa z odmietnutia spamätávať vylihovaním na pláži.

„Ivana, prosím ťa, uniesli ma teroristi a požadujú výkupné. Koľko by si im poslala?“ takú drzú esemesku napísal opitý muž svojej manželke, ktorý sa s kamarátmi na dovolenke rozkokošil a po manželke, ako jej neskôr vysvetlil, chcel povolenie na výber ďalších peňazí z rodinného rozpočtu.

Najbizarnejšie dovolenkové esemesky od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: DovolenkaEsemeska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu