Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po 40 rokoch oddanej lásky ho manželka dostala: Na povale pred ním ukrývala veľké tajomstvo

Bill Bresnan Zobraziť galériu (3)
Bill Bresnan (Zdroj: Youtube/ABC News)

TRENTON - Nádherná romantická láska sa nemusí odohrávať iba vo filmoch. Bill Bresnan písal svojej milovanej manželke každý deň počas takmer ich 40-ročného manželstva zamilované vyznania. Keď potom po dlhých desaťročiach zistil, čo pred ním manželka ukrýva v škatuliach na povale, nemohol sa ubrániť slzám.

Bill Bresnan (74) o svojom takmer 40-ročnom manželstve s Kirsten (74) ani na chvíľu nezapochyboval. Každý deň jej napísal ľúbostné vyznanie. Keď potom nastal ten veľký deň a zistil, čo jeho manželka skrýva v 25 škatuliach na povale, bol absolútne dojatý. Manželka totiž do škatúľ podľa ABC News odložila viac ako 10-tisíc ľúbostných odkazov a listov svojho manžela.

Srdcervúci príbeh zamilovanej dvojice: Dôchodca (93) našiel stratenú dávnu lásku po 70 rokoch

Po 40 rokoch oddanej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ABC News)

Na všetkých listoch Bill manželke vyznával lásku. Niekedy na vyznanie dokonca použil vreckovku či malé lístočky papiera. „Bola to nádherná severoeurópska žena a zasiahla ma ako blesk,“ povedal o Kirsten Bill, ktorý sa s manželkou napriek dlhým rokom manželstva nikdy nepohádal. Kľúčom každého úspešného vzťahu je podľa Billa dennodenná snaha o jeho zlepšovanie a hlavne komunikácia. Všetky problémy majú byť vyriešené predtým, ako si človek ľahne do postele, radí Bill.

Po 40 rokoch oddanej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ABC News)

Viac o téme: ŠkatuleManželstvoBill Bresnan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu