Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chudobnú Anu (23) živilo smetisko: Bola v koncoch, ohromný nález a šľachetnosť jej zmenili život

Ana ako chudobné dievča a ako modelka
Ana ako chudobné dievča a ako modelka (Zdroj: Foto: youtube)

SAO PAULO - Strastiplný osud postihol len 23-ročnú Anu. Jej muža zavreli na 15 rokov do väzenia kvôli pašovaniu drog a z dňa na deň ostala úplne sama, bez pomoci. Aby uživila svojho synčeka, musela vykonávať najpodradnejšiu prácu. Netušila, že práve tá jej dopomôže k šťastnému životu.

Ana dos Santos Cruzová stratila razom strechu nad hlavou potom, čo sa Mauricio, otec jej dieťaťa, dostal do väzenia. Aby uživila seba a zabezpečila trojročného synčeka, musela sa obracať. Začala chodiť na smetisko, kde triedila odpad. Veci, ktoré sa jej pozdávali, zobrala a následne predávala. Nedôstojnú a podradnú prácu vykonávala až 12 hodín denne.  

Smetisko jej zmenilo život

Jedného dňa sa jej život náhle zmenil. Na špinavej skládke neďaleko Sao Paulo našla obálku. Otvorila ju a čakal ju šok. Bola v nej obrovská hotovosť. Išlo o charitatívny dar nemocnici pre liečbu rakoviny. Mladá kráska nezaváhala a obálku, v ktorej bolo 50 tisíc libier (viac ako 70 tisíc eur),  zaniesla do nemocnice. „Pacienti nemocnice potrebujú peniaze oveľa viac, ako ja,“ povedala neskôr..

Z jej šľachetného skutku zostal riaditeľ nemocnice ohromený. Prekvapilo ho, že chudobná žena peniaze odovzdala. Okamžite zavolal miestnu televíziu, aby o jej šľachetnom čine informovala verejnosť. 

Zo skromnej a chudobnej mladej mamy sa razom stala hviezda. Vďaka svojej kráse dostala ponuku nafotiť reklamnú kampaň. O prácu teraz nemá núdzu, pretože ponuky sa jej hrnú, ľudia ju na ulici spoznávajú, ba dokonca si od nej pýtajú autogram a chcú sa s ňou priateliť na sociálnej sieti. “Je to ako splnený sen. Konečne môžem synovi dopriať život, aký si zaslúži. Aj keď je vám v živote najhoršie, je dôležité zachovať si poctivosť a srdce,” doplnila Ana.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu