Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas počas žiadosti o ruku: Žena si priateľa vôbec nevšímala!

Adrian trpezlivo čaká, kým si ho Libbi všimne Zobraziť galériu (2)
Adrian trpezlivo čaká, kým si ho Libbi všimne (Zdroj: YouTube)

MELBOURNE - Austrálčan Adrian Gardiner z mesta Healesville musí byť veľmi trpezlivý muž. Inak by určite nemal silu kľačať hodnú chvíľu pred kaderníctvom, v ktorom pracuje jeho vyvolená. Tá bola totiž tak zaneprázdnená, že si vôbec nevšimla, že ju jej priateľ žiada o ruku.

Tridsaťsedemročný Adrian chodí s tridsaťjedenročnou Libbi Taitovou už nejaký ten rok a ich vzťah sa minulý týždeň rozhodol posunúť na vyššiu úroveň. Na nejaké veľké romantické gestá však nemal myšlienky, a tak si jednoducho kľakol na kolená pred salón, ktorý jeho priateľka práve otvárala.
 
Háčik bol v tom, že Libbi Adriana úplne odignorovala. Zo sklenenej výlohy totiž odstraňovala noviny a hoci ho tam videla, zrejme si vôbec neuvedomovala dôvod, prečo na ňu čaká vonku. A Gardiner veru čakal, napriek tomu, že ukrutne trpel, pretože si nedávno na narodeninovej oslave svojej desaťročnej dcéry vážne poranil chrbticu.
 
Keď si ho Libbi konečne po niekoľkých minútach všimla, poriadne sa mu uľavilo. Hneď, ako otvorila dvere, premohla ju radosť a dojatie a objavili sa aj slzy.
 
Trapas počas žiadosti o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)
"Nemôžem uveriť tomu, že si si ma vôbec nevšimla," zažartoval Adrian po tom, ako sa mu jeho láska vrhla do náručia. No a vzápätí samozrejme povedala "áno".
 
Taitová priznala, že sa chvíľku cítila poriadne trápne, pretože všetci naokolo vedeli, čo sa deje, len ona to nejako nezaregistrovala. "Mala som svoju blond chvíľku," okomentovala svoju nevšímavosť so smiechom pre portál news.com.au. Snúbenci, ktorí sa zoznámili na internete, sa plánujú vziať niekedy na budúci rok.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu