Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Láska medzi barikádami: Protestovali v Kyjeve, teraz sú z nich manželia

Brogdana a Juliu oddáva kňaz
Brogdana a Juliu oddáva kňaz (Zdroj: YouTube)

KYJEV - Nasledujúci príbeh pripomína romantický trhák z Hollywoodu. Je o dvoch ľuďoch, ktorí sa do seba zaľúbili počas masových protestov na Ukrajine. Ich láska sa stala symbolom toho, že aj uprostred nepokojov sa môže zrodiť niečo pekné.

Našli jeden druhého! Julia a Brogdan sa poznajú len krátko, ale ani to im nezabránilo v tom, aby si pred Bohom sľúbili vernosť a oddanosť. Ich príbeh pritom pripomína hollywoodsky "doják".

Dvojica sa zoznámila počas demonštrácií, ktoré momentálne prebiehajú v ukrajinskom Kyjeve. Dvadsaťpäťročná Julia pôsobí ako dobrovoľníčka na strane opozície, o štyri roky mladší Brogdan je aktivistom. Spoznali sa tak, že na dievčinu padla v kuchyni, kde pomáhala skriňa. Mladík jej pribehol na pomoc. Preletela medzi nimi iskra a odvtedy sú nerozluční.

Minulú stredu svoju lásku spečatili aj oficiálne. Ženích a aj väčšina hostí boli oblečení v maskáčoch. Požehnanie mladomanželom dokonca udelil samotný vodca krajne pravicovej strany Sloboda.

Romantika uprostred protestov v Kyjeve 1

Brogdan a Julia však nie sú jediní, ktorí si takýmto bizarným spôsobom našli životného partnera. Podobnú skúsenosť má aj sedemnásťročná Nasťa, ktorá spoznala dvadsaťtriročného Jenyu len pred pár týždňami, píše Daily Mail. Mladý Ukrajinec ale hneď vedel, že práve ona je tá pravá. Začiatkom februára pokľakol na ulici v kukle, ochrannej prilbe, nepriestreľnej veste s megafónom v ruke pred svoju vyvolenú a požiadal ju o ruku.

Romantika uprostred protestov v Kyjeve 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu