Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z bifľošky kráľovnou krásy: Tínedžerka s uhrami to dotiahla ďaleko!

Hannah opeknela a študuje za lekárku Zobraziť galériu (3)
Hannah opeknela a študuje za lekárku (Zdroj: nottinghampost.com)

CHESTERFIELD - Toto je rozprávkový príbeh britskej študentky, ktorá sa z triedneho kačiatka, ktorému sa všetci posmievali pre jeho uhry a zápal pre učenie, stala Miss Nottingham. Okrem toho pokračuje v štúdiu medicíny a jej snom je stať sa lekárkou.

Dvadsaťtriročná Hannah Higginsová odjakživa milovala vedu a všetko s ňou spojené. A práve kvôli jej zanieteniu pre štúdium si ju spolužiaci v škole často doberali. "Mala som imidž bifľošky, pretože som nosila okuliare a na tvári som mala plno vyrážok. V puberte som bola veľmi plachá a nemala som žiadne sebavedomie," spomína na nie príliš pekné obdobie svojho života.

Tie časy sú už ale dávno preč. Pôvabná Angličanka pred niekoľkými mesiacmi vyhrala súťaž krásy Miss Nottingham a už čoskoro sa zúčastní celonárodnej súťaže Miss Veľká Británia. Mnohí ľudia síce podobné podujatia kritizujú, pretože zobrazujú ženy ako nejaké objekty, no Hannah tvrdí, že môžu poslúžiť aj dobrej veci, napríklad na vyzbieranie peňazí na verejnoprospešné účely

Z bifľošky kráľovnou krásy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nottinghampost.com)

"Každý vždy predpokladá, že missky sú síce pekné, ale zato hlúpe. Vo väčšine prípadov to však nie je pravda. Keď som večer vonku a poviem niekomu, že si robím lekársky diplom, myslí si, že srandujem," dodáva študentka medicíny na Univerzite v Sheffielde a zároveň držiteľka diplomu v odbore biochémia na Univerzite v Leedse.

Z bifľošky kráľovnou krásy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nottinghampost.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu