Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Fešný vojak (24) prišiel o nohu: Polonahý teraz rozpaľuje ženské srdcia!

Úspešný model Alex Zobraziť galériu (3)
Úspešný model Alex (Zdroj: internet)

SACRAMENTO - Zabudnite na Davida Beckhama či Rafala Nadala, najnovšou hviezdou v predvádzaní mužskej spodnej bielizne je mladý americký vojak, ktorý kedysi slúžil v Afganistane. A treba povedať, že ide rozhodne o viac než len pekného chlapa z bilbordu s úžasným svalnatým telom.

Alex Minsky môže slúžiť ako inšpirácia pre všetkých, ktorí to v živote už dávno vzdali. V roku 2009 prišiel o nohu počas vojenskej služby v Afganistane. Bomba, na ktorú stúpil, mu spôsobila aj popáleniny a zranenie mozgu. Na mesiac a pol upadol do kómy a keď sa z nej prebral, ďalší rok a pol zostal hospitalizovaný v nemocnici.

Fešný vojak (24) prišiel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

V dôsledku fyzického postihnutia už viac nebol schopný slúžiť svojej vlasti a z armády bol prepustený. To mladíka psychicky položilo a začal piť. Po troch neradostne strávených rokoch sa rozhodol s depresiami skoncovať. "Už som viac nechcel od svojich problémov utekať. Musel som im začať konečne čeliť," povedal televízii ABC News.

Alex si následne našiel koníček, ktorý ho zamestnáva doteraz. Je ním posilňovanie. Práve v telocvični náhodou narazil na fotografa Toma Cullisa, ktorý s ním skúšobne nafotil zopár snímok. Tie dopadli nad ich očakávania a kariéra nádejného modela sa tak mohla naplno rozbehnúť.

Fešný vojak (24) prišiel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

"Chcem ukázať iným postihnutým ľuďom, že sa dá žiť aj takto. Netreba sa jednoducho vzdať, som toho živým príkladom," uzavrel fešák Minsky.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu