Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO, ktoré dojme aj vás: Vojak pomáha dobehnúť zmorenému chlapcovi

Unavený Boden zastavuje Kerra Zobraziť galériu (2)
Unavený Boden zastavuje Kerra (Zdroj: Twitter)

CHARLEVOIX - Tak málo stačí k detskej radosti! Malému Bodenovi Fuchsovi napríklad stačilo, že bežal bok po boku s vojakom, ktorý bol práve na "opušťáku". A z fotografie na pamiatku sa stal razom hit, ktorý dojíma ľudí na celom svete.

Slobodník Myles Kerr dostal z armády pár dní voľna a okrem iného sa ho rozhodol využiť aj na šport. V jeho rodnom meste Charlevoix v americkom Michigane sa pred pár dňami konali bežecké preteky na päť kilometrov.

Hoci mal devätnásťročný vojak pôvodne ambíciu umiestniť sa čo najlepšie, neskôr si to rozmyslel. Po ceste totiž obiehal deväťročného chlapca, ktorému dochádzali sily. Keď zbadal vojaka, oslovil ho a spýtal sa: "Pane, pobežíte so mnou?" Myles neváhal a sprevádzal Bodena dovtedy, kým spolu neprešli cieľovou páskou.

FOTO, ktoré dojme aj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Správa o mladíkovom súcitnom geste sa rýchlo rozšírila po okolí, kde mu už nepovedia inak ako hrdina. On sám sa však za žiadneho hrdinu nepovažuje. "Spravil som len to, čo by urobil každý muž," napísal na Twitteri.

FOTO, ktoré dojme aj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Fuchsovi rodičia sú mu napriek tomu vďační, že podržal ich syna a odmenili sa mu za to poukážkou v hodnote sto dolárov, ktorú môže využiť v niektorej z miestnych reštaurácií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu