Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pes vypiekol so svojím pánom: Toto urobil, keď ho chcel okúpať!

S kúpaním na mňa nechoďte!
S kúpaním na mňa nechoďte! (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Psíci sú veľmi bystré tvory a mnoho vecí dokážu od svojho pána odpozorovať. A preto jeden chlpáč z Ruska vie, ako sa zatvárajú dvere na šope. Túto fintu využíva na to, aby sa v nej skryl vždy, keď sa nechce kúpať.

Psi sa príliš radi nekúpu, pokiaľ teda nejde o jazero, do ktorého by sa mohli v týchto sparných dňoch šmariť. So svojimi majiteľmi, ktorí chcú, aby dodržiavali aspoň aké také hygienické návyky, väčšinou zvádzajú dlhý boj.

Tak tomu bolo nedávno aj v Rusku, kde sa snažil miestny obyvateľ presvedčiť svojho hafana, že hygiena, najmä v lete, je naozaj nevyhnutná vec. Lenže pes mal na to celkom iný názor. Utiekol do šopy v záhrade a zavrel za sebou dvere.

Pán ho mohol vyvolávať, koľko chcel. Vždy, keď kríženec zbadal vedro plné vody, dostal panický strach a schoval sa v kôlni. Toto sa opakovalo niekoľkokrát za sebou. Z videa nie je zrejmé, ako sa celý príbeh skončil, ale je dosť možné, že Rusa to nakoniec prestalo baviť a zmieril sa s tým, že jeho pes fanúšikom vody nikdy nebude.

Pes sa zatvára do šopy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu