Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Poctivosť nevymrela: Blondínka kúpila diamantový prsteň za 10 dolárov, vrátila ho späť!

Manželia prsteň dostali späť Zobraziť galériu (2)
Manželia prsteň dostali späť (Zdroj: babble.com)

LAGUNA NIGUEL - Američanka Racquel Cloutierová si môže vydýchnuť. Prsteň v hodnote tisícok dolárov, ktorý jej manžel omylom predal, už totiž opäť nosí na ruke. Dvojica mala obrovské šťastie, že sa dostal do rúk poctivých ľudí, ktorí ho vrátili späť.

Tridsaťjedenročná Racquel nedávno porodila svoje štvrté dieťa. Predtým, než išla do nemocnice, schovala prsteň s trojkarátovým diamantom za 23 000 dolárov (17 500 eur) do prázdnej škatule na hodinky, lebo mala opuchnuté prsty. Manželovi Ericovi sa o tom ale nezmienila a tak sa stalo, že ho nič netušiac predal v garážovom výpredaji neznámym ľuďom za 10 dolárov (7,6 eur).

Keď žena zistila, čo sa stalo, oblial ju studený pot. Eric si len pamätal, že šperk od neho kúpila blondína, ktorú sa rozhodli vypátrať prostredníctvom médií. A podarilo sa. Po necelých dvoch týždňoch sa prsteň vrátil do rúk pôvodnej majiteľky. Manželia za to vďačia Alysse Loussauovej, ktorá box kúpila pre svoju dcéru.

Poctivosť nevymrela: Blondínka kúpila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: babble.com)

"Šanca, že prsteň ešte niekedy uvidím, bola veľmi malá. Ale vďakabohu sa dostal do rúk tých najčestnejších ľudí," povedala Racquel denníku New York Daily News.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu