Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakaný vyhadzov Kukačku zo SuperStar: Najhoršia bola Sabina!

Adam Kukačka bral vyradenie s úsmevom na tvári. Zobraziť galériu (34)
Adam Kukačka bral vyradenie s úsmevom na tvári. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Skončil pred bránami grandfinále! Desiate kolo markizáckej SuperStar sa nieslo v duchu letných hitov, v ktorom každý súťažiaci predviedol po tri skladby. Hoci podal Adam Kukačka (16) veľmi dobrý výkon, na postup to nestačilo. Jeho vyradenie bolo pre mnohých šokujúce. Porotkyňa Ewa Farna sa od prekvapenia chytala za hlavu. O novej hviezde medzinárodnej speváckej šou sa bude rozhodovať medzi Štefanom Pčelárom a Sabinou Křovákovou. Tá postúpila aj napriek tomu, že v tomto kole po speváckej stránke pohorela.

V desiatom finálovom kole SuperStar zneli letné hity, hoci počasie vôbec nenasvedčuje tomu, že sa čo i len blížime k tomuto ročnému obdobiu. Každý zo súťažiacich predviedol tri skladby. Počas večera výkonnostne jednoznačne dominoval Adam Kukačka, ktorý od poroty počúval samé slová chvály. Dokonca sa všetci traja odborníci zhodli pred vyhlásením výsledkov na tom, že si zaslúži ísť do grandfinále.

Opačné hodnotenia však počúvala Sabina Křováková. Tá úplne domrvila prvé dve skladby California Gurls a Summer Son. Reputáciu si ako-tak napravila aspoň piesňou So What od P!nk, počas ktorej sa vznášala na lane v pätnásťmetrovej výške nad publikom. „Toto bolo tvoje najhoršie kolo, ktoré si odspievala,“ zhodnotil jednou vetou celovečerný výkon mladej Češky Paľo Habera.

Napriek tomu sa však dostala do grandfinále – zo šou musel odísť Adam Kukačka. Ten znášal svoje vyradenie hrdinsky. Šestnásťročný spevák mal po celý čas úsmev na perách. „Chcem sa všetkým poďakovať za obrovskú podporu. Mám radosť, že som nevypadol v minulom kole, pretože teraz odchádzam spokojný, že som podal dobrý výkon. Som rád, že som sa dostal tak ďaleko,“ zneli jeho rozlúčkové slová.  

V budúcotýždňovom kole si teda zmerajú sily Slovák Štefan Pčelár a Češka Sabina Křováková. O tom, kto sa stane po Martinovi Chodúrovi a Lukášovi Adamcovi treťou medzinárodnou SuperStar, rozhodnú diváci prostredníctvom esemesiek.

Ak chcete vyspovedať vyradeného súťažiaceho, nenechajte si ujsť utorkový online rozhovor. Štartujeme o 7:45.

Kompletný zoznam skladieb, ktoré finalisti v 10. kole odspievali, nájdete TU!

Viac o priebehu 10. finále: Šok v SuperStar: Tesne pred veľkým finále vypadol Adam Kukačka!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu