Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvé rande superstaristov: Vtipkujúci Habera, rozpálená moderátorka!

Paľo Habera sa na večeri výborne zabával. Moderátorke Zore Kepkovej bolo akosi horúco. Zobraziť galériu (7)
Paľo Habera sa na večeri výborne zabával. Moderátorke Zore Kepkovej bolo akosi horúco.

BRATISLAVA – Spojili príjemné s užitočným! Moderátori a porotcovia pripravovanej série SuperStar majú v týchto dňoch plné ruky práce s tým, aby spomedzi prihlásených účastníkov vybrali tých najlepších. Pred kastingami si však našli čas aj na o čosi príjemnejšie aktivity. Skupinku odborníkov sme totiž zastihli pri večeri, na ktorej očividne nebola núdza o zábavu. Ako sa nám podarilo zistiť, išlo o prvé "rande", na ktorom sa všetci zoznámili osobne.

Ako sme vás už na topkách informovali, mená moderátorov a porotcov aktuálnej série SuperStar sú už známe. Reláciou nás budú sprevádzať nováčikovia v oblasti medzinárodných projektov - Roman Juraško a Zora Kepková. Osud nádejných spevákov budú mať v rukách dvaja kati. Konkrétne Paľo Habera a Ondřej Soukup. Pánov v zostave odborníkov dopĺňa mladučká Ewa Farna.

Napriek tomu, že väčšina spomínaných nemá s účinkovaním v SuperStar veľké skúsenosti, zdá sa, že výber tvorcom projektu  celkom vyšiel. Svedčí o tom aj fakt, že moderátori a porotcovia utužujú kolegiálne vzťahy aj v súkromí. Koncom uplynulého týždňa sme totiž skupinku stretli na večeri v luxusnej bratislavskej reštaurácii. „Bolo to vlastne prvýkrát, čo sa takto všetci spolu zišli. Okrem toho, že si pochutnali na dobrom jedle, sa aj výborne zabávali,“ prezradil náš zdroj zo zákulisia šou.

Ako vidno na záberoch, najväčším zabávačom skupinky je Paľo Habera. Ten možno svojim kolegom stihol zreferovať aj pár nezabudnuteľných zážitkov z predchádzajúcich ročníkov súťaže. Kým väčšina stolujúcich si na jedle pochutnávala v oblečení s dlhým rukávom, moderátorku Zoru Kepkovú výber outfitu mierne potrápil. Po chvíľke totiž zo seba zhodila sako a napriek tomu, že za dverami reštaurácie boli mínusové teploty, zabávala sa len v tope bez rukávov. Ktovie, čo ju tak rozhorúčilo...

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu