Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najkrajší stromček Vianoc 2012: Pošlite fotku a zapojte sa do súťaže o...

BRATISLAVA – "Tento rok sa nám mimoriadne vydaril, je skutočne prekrásny!" Ak ste si niečo v podobnom duchu pomysleli potom, čo ste práve dokončili ozdobovanie tradičného symbolu slovenských Vianoc, pochváľte sa aj nám. Pošlite foto do súťaže o Najkrajší stromček!

Vianočný stromček má za sebou skutočne dlhú históriou. Stal sa súčasťou každej domácnosti v období najkrajších sviatkov. Je nenahraditeľnou vianočnou dekoráciou nielen pre deti, ktorým rozbúcha srdiečka a rozžiari zvedavé očká plné očakávania. Rovnako nadchne aj  dospelých, v každom z nás zapáli iskierku nádeje a rozdúcha plamienok lásky.

Ako ho zdobíte vy? Sviečkami, orechmi, jabĺčkami, medovníkmi, sušenými slivkami a iným ovocím, alebo pridáte aj farebné gule, keramických anjelov, hviezdičky a slamené ozdoby? Na vrchole stromčeka je veľká hviezda, alebo sklenený špic? Dávate na stromček aj zlaté stužky, anjelské vlasy a ozdobné reťaze? Chodíte počas sviatkov vyjedať salónky, sladkostí a čokolády priamo zo stromčeka, alebo sú uložené pod ním? Máte doma borovicu na pol izby, alebo stromček v črepníku? Preferujete osvetlenie, ktoré každú chvíľu mení farbu, alebo ste za decentné jednofarebné?

Nech už je to akokoľvek, musí sa v prvom rade páčiť vám. Ak sa so svojim stromčekom chcete zapojiť do súťaže o povianočné ceny, pošlite nám jeho fotografiu na fotky@topky.sk. Za tie najkrajšie budú aj tento rok hlasovať čitatelia Topiek.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu