Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vychádza Veľká kniha o behu a maratóne

Veľká kniha o behu a maratóne
Veľká kniha o behu a maratóne (Zdroj: ipark.sk)

BRATISLAVA – Veľká kniha o behu a maratóne prichádza v týchto dňoch na pulty slovenských knižných obchodov. Informovala o tom PR manažérka vydavateľstva Ikar Mária Lešková.

Beh je pri správnom nasadení bezkonkurenčným športom zameraným na to, ako sa udržať v dobrej kondícii. Je vhodný pri zabezpečovaní celkového zdravia a pohody a s dobrým tréningovým plánom sa môžete už čoskoro vydať na prvé preteky, prípadne siahnuť aj na vyššie ciele. 

Veľká kniha o behu a maratóne čitateľovi ukáže, prečo a ako správne behať. Bez ohľadu na to, či s behom ešte len začínate alebo ste už skúseným atlétom. Pomocou stanovených štruktúrovaných a vzdelávacích programov vám pomôže zamerať sa na reálne ciele. Usmerní vás pri budovaní zdravého fitnes základu, ktorým sa zlepší vaša každodenná pohyblivosť.

Kniha zahŕňa poznatky o tom, akým zraneniam sa pri behu môžete vyhnúť, čo si obliecť, ale aj informácie o správnej výžive, hydratácii a ďalšie odporúčania na každodenný tréning. Všetkým, ktorí sa chcú otestovať, poskytuje rady a stratégie na optimalizáciu tréningu pred pretekmi, lepší výkon a regeneráciu bez ohľadu na to, či ide o beh na krátke trate alebo maratón. 

Čitateľ si v tejto knihe nájde skrátka všetko, čo by mal vedieť, keď sa rozhodne venovať behu alebo posunúť svoj tréning na vyššiu úroveň. Z anglického originálu The Complete Running & Marathon Book (Dorling Kindersley Limited, London 2014) preložila Sára Moyzesová.

Veľká kniha o behu a maratóne sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu