Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

KEĎ ŤA DOSTANE MAČO...

Príjemný, veselý, vtipný, voňavý, úspešný, sexi. Taký je chlap, po ktorom túžia vari všetky ženy. No príjemný, vtipný, voňavý, úspešný a sexi je často krát aj... MAČO. Ten, ktorému je spolužitie s jedinou ženou také cudzie, ako medveďovi kokosový orech. Ten, ktorý si jednoducho užíva život a berie všetko fajn, čo mu prináša. Bez obmedzovania.

Nový román spisovateľky Ivany Havranovej ŽIVOT S MAČOM  vznikol z inšpirácie skutočnými mužmi - lovcami a ich skutočnými životnými a fascinujúcimi príbehmi. 

 „Vo svojom profesionálnom živote novinárky a spisovateľky prenikám do rôznych spoločenských societ a medzi najzaujímavejšiu z nich určite patrí societa úspešných podnikateľov, majiteľov firiem. S partnerkami mnohých z nich sa nielen dobre poznám. Akokoľvek si myslíme, že sú to iba bežní, bohatí  ľudia čo podnikajú,  nie je tomu celkom tak. Niektorí z nich žijú niekoľkými životmi,“ povedala Ivana Havranová.

Na jednej strane sa vzorne starajú o materiálne blaho svojej rodiny, sú dobrými rodičmi, na strane druhej však žijú celkom súkromné životy, utajené pred rodinou. Svoje ego si posilňujú luxusnými ženami, ktoré vôkol seba naorganizujú a v podstate s nimi prežívajú veľkú časť súkromia, vlastne  s nimi žijú. 

„Nezaoberajú sa jednoduchými problémami rodiny, neopravujú v dome poistky, tečúcu vodovodnú batériu... nechávajú sa obsluhovať,  ich životný štýl je takmer hotelový. Dokonalý servis. Sú to večne loviaci samci a vo svete žien sa pohybujú s veľkou gráciou, eleganciou,  kým však korisť neulovia. Potom začína maska postupne opadávať a ulovená jedného dňa pozrie pravde rovno do očí. No môže byť aj neskoro,“ dodala spisovateľka.

Román ŽIVOT S MAČOM  je príbehom  zdravotnej sestry Dálie, ktorá  s mačom žila. A bol to život nepríjemný, neveselý, nevtipný, deprimujúci a pre ňu aj nesexi. Prežívajte spolu s ňou chvíle, ktoré možno len sotva zvládnuť. Prežívajte spolu s ňou prítomnosť muža, ktorý dokáže manželku zoznámiť so samotným peklom!

Ivana Havranová vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Pracovala a profesionálne rástla v redakcii denníka Smena, v časopise Zornička, neskôr v Československej televízii ako publicistka mládežníckeho magazínu Televízny klub mladých. Je autorkou viac ako 400 televíznych scenárov, množstva poviedok pre deti, rozhovorov, reportáží. Po roku 1989 založila vlastné vydavateľstvo, v ktorom vydávala sedem rôznych časopisov. Napríklad Maxisuper, slovenský Bulvár, Lišiak a ďalšie. Napísala jedenásť kníh, z toho štyri poviedkové. Žije a tvorí v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu