Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prečo vlastne priberáme?

Kniha Moderné paleo prináša návod na zdravší spôsob života. Zobraziť galériu (2)
Kniha Moderné paleo prináša návod na zdravší spôsob života. (Zdroj: photl.com)

V stravovaní prevláda množstvo mýtov a je zložité vyznať sa v nich. Ak chceme pochopiť, ako funguje náš metabolizmus, z akého dôvodu priberáme a prečo nás prenasledujú zákerné choroby, určite by v domácnosti nemala chýbať slovenská kniha Moderné paleo.

Ani v dnešnej dobe plnej stresu nemusíme byť chorí, unavení, smutní ani tuční. Keď porozumieme súvislostiam, náš pohľad na jedlo na navždy zmení. Návod prináša prvá slovenská kniha o nutrične najbohatšom spôsobe stravovania s názvom Moderné paleo. Publikácia sľubuje, že vďaka nej budeme na lepšej ceste za nielen dlhším, ale hlavne kvalitnejším a veselším životom.

Všetkým je nám už dobre známe, že naše zdravie ovplyvňuje skladba potravín, ktoré jeme. V knihe Moderné paleo sa okrem toho, ako sa zbaviť nadváhy, dozvieme, ako dosiahnuť podstatný nárast životnej energie, fyzickej a psychickej výkonnosti. Súčasťou publikácie je aj návod, ako zvýšiť odolnosť nielen voči bežným vírusovým ochoreniam, ale aj proti pocitom hladu. A to by sa malo pozitívne odzrkadliť aj na kvalite pleti.

Na knihe spolupracovala aj MUDr. Eva Smíšková, ktorá sa venuje dietológii vyše desať rokov. „Moderné paleo nám ukazuje cestu, z akých zdrojov vyskladať svoju stravu, aby bola pre náš organizmus čo najčistejšia, najprirodzenejšia, obsahovala čo najmenej alergénov a cukru,“ vysvetlila doktorka.

Knihu Moderné paleo nájdete v internetovom obchode iPark.sk>>

Prečo vlastne priberáme?
Zobraziť galériu (2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu