Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trpký koniec a plač: Vyhadzov roztržitej Klaudie z Pláže 33!

Ako prvá vypadla z Pláže 33 Klaudia Varaniová. Vyhadzov sa nezaobišiel bez emócií. Zobraziť galériu (11)
Ako prvá vypadla z Pláže 33 Klaudia Varaniová. Vyhadzov sa nezaobišiel bez emócií. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na výhru môže zabudnúť! V sobotu večer sa v markizáckej Pláži 33 prvýkrát vyraďovalo. Rozhodovalo sa medzi Marekom Korpom (36) a Klaudiou Varaniovou (19). Zatiaľ čo rodáčka z Brehova bola vybratá súpermi zo svojej skupiny, Košičana si zvolila ona sama. Verdikt po víkendovom kole je nasledovný: vypadla tmavovláska. Tá sa do pamäti divákov vryla nemalým množstvom pracovných prúserov. Vypadnutie znášala ťažko. Kvôli nečakanej absencii rodiny v hľadisku malo poriadne trpkú príchuť.

Princíp vyraďovania je jednoduchý. Dvanástka finalistov je rozdelená do dvoch tímov - oranžového a zeleného. Tá skupina, ktorá bude mať na konci týždňa nižšiu tržbu, má problém. Jeden súťažiaci z ich zoskupenia totiž musí markizácku šou opustiť. Počas uplynulých siedmich dní ťahali za kratší koniec „pomarančoví“ hráči. Na rozdiel od svojich súperov zarobili menej o 176 € - a teda 2 605 eur.

V oranžových farbách bola spoluhráčmi zvolená ako najslabší článok Klaudia Vraniová. Tá si vybrala do súboja Mareka Korpu. Dvojica si najprv zmerala sily v čapovaní citrónového piva. V tejto disciplíne bol šikovnejší východniar. Súperku s prehľadom porazil a získal prvý bod. Tmavovláskina nádej však stále žila. Ak by od esemeskujúcich divákov získala viac správ ako jej súper, bola by stále v hre. Skóre by sa totiž vyrovnalo na 1:1. A tak sa aj stalo - od ľudí za obrazovkami dostala väčší počet správ.

Následne sa teda rozhodovalo v poslednej disciplíne. V nej museli finalisti odpovedať na 5 vedomostných otázok týkajúcich sa jedálneho a nápojového lístka Pláže 33. Opäť sa darilo rodákovi z Košíc, ktorý poslal domov tmavovlásku. Tá znášala vyhadzov naozaj ťažko. Pri odchode sa nezmohla na slovo, v zákulisí sa srdcervúco rozplakala.

Odchod zo šou ju trápil o to viac, že ho musela znášať sama. Pôvodne ju totiž mala prísť povzbudiť do publika rodina, no napriek potvrdeniu účasti v programe sa na vysielanie zo záhadného dôvodu nikto z jej blízkych nedostavil. Paradoxné je, že sa Klaudia do súťaže prihlásila práve kvôli mame a otcovi, ktorým chcela v prípade zisku 33 tisíc eur finančne pomôcť. Krátko po vypadnutí zo šou išla Varaniová zvoliť lídrov jednotlivých tímov pre budúci týždeň. Ich mená sa diváci dozvedia v pondelok. 

Ak ste zvedaví, ako vyzerá zákulisie Pláže 33 a akí sú v skutočnosti finalisti, spýtajte sa na to samotnej súťažiacej. Klaudia príde na online rozhovor do topiek v pondelok o 9:30. Pre viac informácií kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu