Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kolaps farmára Adama: Skončil v nemocnici!

Adama Kováča zmohla práca v podniku Pláž 33, skončil v nemocnici. Zobraziť galériu (8)
Adama Kováča zmohla práca v podniku Pláž 33, skončil v nemocnici.

BRATISLAVA - Príliš veľký nápor! Po tom, čo Adam Kováč (24) strávil takmer 3 mesiace drinou na opustenom statku, si dlho neoddýchol. Po Farme sa totiž hneď nechal naverbovať do súťaže Pláž 33. Lenže tam doplatil na horúčavy a vysoké pracovné nasadenie uplynulých dní. Po stredajšom nakrúcaní ho oblial pot a jeho telo zmietala triaška. Markizácky štáb ho musel okamžite previezť do nemocnice.

Roboty sa nebojí! Po tom, čo Adam účasť vo Farme nedotiahol do víťazného konca, bojuje o 33 tisíc eur v šou Pláž 33. Súťažiaci sa musia obracať v novopostavenom podniku na nábreží bratislavského Dunaja. Prekvapením je, že drinu ako prvý nezvládol práve ostrieľaný farmár.

Po skončení stredajšieho priameho prenosu totiž skončil v rukách lekárov. Pri odchode z pláže do domu, kde býva s ostatnými kolegami, dalo jeho telo jasne najavo, že toho naň bolo dosť. „Začal sa triasť a potiť sa. Až nakoniec odpadol,” prezradil nám zdroj zo zákulisia.

Markizácky štáb finalistu urýchlene previezol do nemocnice na Kramároch. Tam sa ukázalo, že na jeho stave sa naozaj podpísalo pracovné nasadenie. „Povedali mi, že som vyčerpaný. Odporúčajú mi deň voľna,” prezradil Adam pri odchode z pohotovosti. Lekári mu navyše okrem alkoholu zakázali aj kávu. Otázka je, či si prestávku bude môcť Kováč dovoliť, keďže je zmluvne viazaný účasťou v šou.

Tip: Pozrite si Pláž 33 na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu