Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovákom fandia aj domáci Fíni: Infarktové stavy ich komentátora!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Mnohí slovenskí hokejoví fanúšikova si všimli, že ak naše mužstvo hrá na Majstrovstvách sveta či olympiáde a jeho súperom nie je akurát Fínsko, jeho obyvatelia fandia práve nám. Dokazuje to nadšenie, ktorým oplýval vo štvrtok tamojší komentátor zakaždým, keď sme skórovali proti Kanade.

Fakt, že kanadský tím vo svete hokeja nie je príliš obľúbený, je známy už dávnejšie. Do každého turnaja vstupujú s najvyššími métami a dávajú to aj patrične najavo. Taktiež sú známi svojimi nepríjemnými zákrokmi na súpera, čo v posledných minútach včerajšieho zápasu s nami dokázal kapitán Ryan Getzlaf. Nepríjemným faulom na Juraja Mikúša tak svoj tím pripravil o možnosť hrať o medaily.

Slovensko do toho!
Zobraziť galériu (2)
Slovensko do toho!  (Zdroj: Facebook)

Tribúny síce počas zápasu s Kanadou plné neboli, ale rozhodne výhru viac dopriali Slovensku ako krajine javorových listov. Domáce publikum si totiž Slovákov obľúbilo a vždy, keď práve nehráme proti ich výberu, fandia nám. Atmosféra v helsinskej Hartwall aréne včera hovorila za všetko a sympatie prítomných divákov slovenských reprezentantov hnali dopredu.

Podobne to zrejme vnímal aj fínsky komentátor Antero Mertaranta, ktorý sa potešil vždy, keď sme vsietili gól do kanadskej bránky. Svoju radosť z nášho víťazstva po poslednom hvizde rozhodcu vôbec neskrýval. Tu je dôkaz:

Viac o Slovensku na MS v hokeji 2012 >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu