Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Krásky z Hotela Paradise rozkysli: Cice, nežerte!

Nela a Niky: Na začiatku sexice, teraz s previsnutými    faldíkmi. Zobraziť galériu (16)
Nela a Niky: Na začiatku sexice, teraz s previsnutými faldíkmi. (Zdroj: TV JOJ)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Život v raji sa poriadne odzrkadlil na postavách finalistiek! Množstvo dobrého jedla, alkohol, zábava a sladké ničnerobenie už pripravilo niektoré súťažiace z Hotela Paradise o sexi krivky. Zatiaľ čo v upútavkách na šou ohurovali krásnymi telami, teraz otŕčajú do kamier prebytočné faldy tukov. Dámy, kedy sa spamätáte?

Alkohol, luxusné ubytovanie a dobroty od výmyslu sveta sa výrazne podpísali na výzore dievčat. Tie totiž pred posilňovaním uprednostňujú vybíjanie energie prostredníctvom hádok, intríg alebo dokonca sexu.

Ako vidno na záberoch, ich postavy ani zďaleka nie sú také, ako keď sa nasťahovali do vily. Baby pribrali v rozmedzí od 5 do 10 kíl. Rozmnoženie tukových buniek je značne viditeľné aj bez toho, aby sa museli pozrieť na ručičku váhy. Zo začiatku sa síce snažili krotiť svoj apetít, nakoniec však podľahli lákavej ponuke „all inclusive“.

Nadbytočné kilá si všimli aj muži prítomní v šou. Tí si ale na rozdiel od dievčat udržujú postavy cvičením. „Jasné, že pribrali. Všetci to vidia, len ony nie. Veď nič nerobia, iba sa váľajú a žerú viac než chlapi. Nela pribrala tiež určite dosť. Má väčšie kozy, väčšiu prdel, stehná sa jej šúpu o seba. To nemala,“ skritizoval kolegyne súťažiaci Viktor Sabol.

Podobný názor má aj Michal Rockwood. „Mne by to neprekážalo, keby okolo toho nemali tie kecy, že pribrali. Chcú počuť, že nie, ale čo im povieš, keď áno. Najväčší paradox je, že Naty je z nich najväčšia bacuľka a zje najmenej,“ okomentoval vizáž spolubývajúcich dám. Namiesto neustáleho intrigovania by sa preto mali dievčatá radšej povzbudzovať známou vetou: Cica, nežer!

Tip: Je to s dievčatami z Hotela Paradise naozaj také zlé? Skontrolujte to. Presný čas vysielania Hotela Paradise sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu