Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nátalia z Hotela má grády: Prsia ukazuje na počkanie!

Natálii Šestákovej odvaha nechýba. Svojimi prsiami sa rada pochváli. Zobraziť galériu (4)
Natálii Šestákovej odvaha nechýba. Svojimi prsiami sa rada pochváli.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Odvážna! Udržať sa v jojkárskej šou Hotel Paradise nie je vôbec jednoduché. Svoje o tom vie aj Natália Šestáková (24), ktorá bojuje o rozprávkovú výhru skutočne zaujímavým spôsobom. Blondínka sa totiž mužské osadenstvo vily usiluje zaujať napríklad aj nahými vnadami!

Pri vstupe do šou sa Natália Šestáková prezentovala ako milé a veselé dievča. Sebavedomo tvrdila, že jej silným triumfom je dokonalý úsmev. Ten jej však na to, aby svalnatých krásavcov „dostala“, nestačil. A tak sa rozhodla zmeniť stratégiu. Na potenciálnych parterov totiž najnovšie vyvalila prsia.

Blondínka odhodila vrchný diel plaviek vo chvíli, keď sa s ostatnými slnila pri bazéne. „Na viacerých pôsobila asexuálne. Chcela to teda zmeniť tým, že sa bude viac pretŕčať,“ odôvodnil nám Natáliino správanie zdroj zo štábu.

Ostatné krásky zo súťaže taktiež predvádzajú svoje postavičky v sexi bikinách. Máloktorá z nich by však nabrala odvahu ukázať prsia úplne obnažené. Šestáková sa ale už pri vypĺňaní dotazníka netajila tým, že svoje telo veľmi rada predvádza. Možno by si však občas mohla uvedomiť, že menej je niekedy viac...

Natália nepatrí k hanblivkám. Bez zábran odhodila vrchný diel plaviek.
Zobraziť galériu (4)
Natália nepatrí k hanblivkám. Bez zábran odhodila vrchný diel plaviek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu