Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Plačková z Hotela je na smiech: Čakali sexbombu, prišla buchta!

Postava Zuzany Plačkovej sa výrazne zmenila. V pánskom magazíne sa chválila dokonalými krivkami (vľavo), v súťaži ukazuje faldíky (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Postava Zuzany Plačkovej sa výrazne zmenila. V pánskom magazíne sa chválila dokonalými krivkami (vľavo), v súťaži ukazuje faldíky (vpravo).

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Účasť Zuzany Plačkovej (20) v jojkárskej šou Hotel Paradise sprevádzali veľké očakávania. Blondínka sa totiž v minulosti vyzliekla pre pánsky magazín Playboy, na ktorého stránkach predviedla sexi postavičku. Diváci preto s nadšením dúfali, že sa im rovnakého potešenia dostane aj na televíznych obrazovkách. Opak je však pravdou. Niekdajšia playmate totiž predvádza namiesto božských kriviek faldíky!

Zuzana Plačková mala byť jedným z tých atraktívnejších elementov medzinárodnej súťaže Hotel Paradise. Aspoň to si do nedávna mysleli viacerí, ktorí mali možnosť zhliadnuť šteklivé fotografie sebavedomej blondínky. V období, keď vznikali, sa totiž rodáčka z Čadce mohla pýšiť plochým bruškom a štíhlymi nohami. Tie časy sú však už dávno preč.

Zuzana svojou postavou spôsobila rozruch už pri príchode do súťaže. „To takto má akože vyzerať playmate?! Celá je nejaká veľká,“ konštatovali s opovrhnutím v hlase blondínkine súperky. Tie v úsporných bikinách odhaľujú štíhle krivky, zatiaľ čo Plačkovej telo pôsobí takpovediac mľandravo.

Zuzana si aj napriek tomu užíva svoj pobyt v exotike so všetkým, čo k tomu patrí – chutné jedlo nevynímajúc. Apetít však rozhodne neprospieva jej už i tak mierne zaoblenej postave. „Plačková pribrala zhruba 5 kíl. No všetci súťažiaci majú pár kilogramov navyše,“ prezradil náš zdroj zo zákulisia šou. Krásky a svalovci síce majú k dispozícii okrem lahodného pohostenia aj posilňovňu, no nevyužívajú ju natoľko, aby spálili potrebné množstvo tukov. Zaoberajú sa totiž oveľa "dôležitejšími" vecami ako napríklad intrigami či bujarou zábavou...

Zuzana sa stala terčom posmechu aj na sociálnej sieti. Podobnými kolážami si z nej ľudia uťahujú.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana sa stala terčom posmechu aj na sociálnej sieti. Podobnými kolážami si z nej ľudia uťahujú.

Tip: Máte už program na dnešný večer? Vyberte si z našej ponuky na telkac.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu