Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Letel ako špinavé »prádlo«: Arogantný farmár doplatil na silné reči!

Markizácky farmár môže mať hlavu v smútku. Zobraziť galériu (9)
Markizácky farmár môže mať hlavu v smútku. (Zdroj: pixabay.com)

ORAVA - S týmto nerátal ani v najhoršom sne! V piatkovom dueli sa proti sebe postavili Šimon Néma a Stano Madzík. Druhý menovaný si poriadne veril a jeho vyhlásenia zneli poriadne arogantne. Nakoniec sa však jeho predstavy nestali realitou.

Šimon Néma si ako sluha vybral do duelu Stana Madzíka. Rozhodol sa bojovať so silným súperom a netaktizovať. „To, že mám ísť so Šimonom do duelu, absolútne nič pre mňa neznamená. Idem tam s tým, že tam stratím čas, dám ho dole a vraciam sa naspäť. Šimon pre mňa nie je súper,” vyjadril sa s poriadnou dávkou arogancie východniar. 

„Príprava nebude žiadna. Moja príprava bude len dať si fajku teraz,” vyhlásil sebavedomo Stano v duelantskej chatke. Nakoniec sa však ukázalo, že nie je taký šikovný, ako si myslí. Nepodarilo sa mu totiž zapáliť oheň. 

A nakoniec pohorel aj v silových disciplínach, ktoré si zvolil. Najprv so Šimonom prehral v hákovaní, neskôr aj pri pretláčaní v kruhu. Keď videl, že súper má nad ním prevahu, prestal bojovať. Zrejme nemal takú veľkú výdrž. „Myslel som, že to bude trošku jednoduchšie,” priznal neskôr a netajil, že je sklamaný. 

Nakoniec sa rozhodol ani nelúčiť s ostatnými farmármi inak než podaním ruky. „Nemám chuť a možno ani náladu teraz sa vyjadrovať,” povedal s tým, že svoje myšlienky napíše do listu. Tým, že nikomu nepovedal ani slovo, prekvapil Stano aj svojho súpera Šimona. „Asi som sa dotkol až moc jeho sebavedomia,” podotkol s tým, že sa mu nepáčilo, ako sa východniar dopredu označoval za víťaza celej šou. 

Stano nakoniec v liste na rozlúčku oslovil len ľudí jemu najbližších. Ostatným sa jednoducho nevenoval. „Určitým ľuďom nemám čo povedať,” vyhlásil. V závere sa vyjadril, že je dosť pyšný  a sebavedomý človek. S tým sa naozaj nedá nesúhlasiť... 

Stano Madzík sa musel s Farmou rozlúčiť.
Zobraziť galériu (9)
Stano Madzík sa musel s Farmou rozlúčiť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Viac o téme: FarmaStano Mazdík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu