Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nová láska na markizáckych obrazovkách? Táto kráska sa zahľadela do bohatého kolegu

Nová láska na Markíze? PR článok Zobraziť galériu (5)
Nová láska na Markíze?

BRATISLAVA - Víťaz ôsmej série drsnej reality šou Miro Povec (37) síce doposiaľ svoju lásku nenašiel, no všetko sa to môže zmeniť jeho aktuálnou návštevou na Farme. Výhercovi 75 000 Eur totiž prejavila sympatie česká playmate Petra Palusková (25), ktorá sa vyjadrila, že sa jej svojský rezbár z východu páči. Žeby nová lovestory?!

Na odľahlom markizáckom statku sa objavil úradujúci šampión Miro Povec, ktorý si za prvenstvo v ôsmej sérii Farmy vyslúžil rozprávkovú sumičku 75 000 Eur. Medzi aktuálnych odhodlancov prišiel známy milovník dreva prioritne s tým účelom, aby im predviedol čo-to zo svojho rezbárskeho umenia. Stalo sa ale to, čo by zrejme predpokladal len málokto.


Paródia Kvetky Horváthovej: Takto sa farmári zabávali na adresu známej moderátorky!


Jeho kreativita, zručnosti, ale aj celkovo kamarátsky prístup totiž učarovali českej sexici Petre, ktorá pred kamerami prezradila, že sa jej Povec páči. „S tým chalanom je sranda a baví ma to, čo tu všetko robí, že vlastne tvorí a má podobné koníčky aj záujmy. Rozprávali sme sa spolu, dokonca aj maľuje obrazy. Ten chalan sa mi veľmi páči!“ netajila sympatie k Mirovi Peťa.

Vzplanula nebodaj na markizáckych obrazovkách nová láska? Opätuje svoje sympatie k playmate aj farmársky boháč? Nuž, nechajme sa prekvapiť...

Celú epizódu Farmy si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Farmárka Peťa sa vyjadrila, že sa jej Miro páči.
Zobraziť galériu (5)
Farmárka Peťa sa vyjadrila, že sa jej Miro páči.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu