Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Paródia Kvetky Horváthovej: Takto sa farmári zabávali na adresu známej moderátorky!

Kvetka Horváthová PR článok Zobraziť galériu (5)
Kvetka Horváthová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! O mimoriadnu dávku zábavy na Farme sa postarali odhodlanci, ktorí sa svojimi „hereckými“ výkonmi snažili imitovať moderátorku Kvetku Horváthovú (40). K dobrej paródii nesmeli chýbať kostýmy, či osvedčené hlášky, ktorými sa známa markizáčka pred farmármi prezentuje. Nuž, odvaha im rozhodne nechýba!

Odľahlý markizácky statok dnes privíta vzácnu návštevu. K aktuálnej zostave osadníkov sa totiž na istý čas pripojí úradujúci kráľ a víťaz ôsmej série nekompromisnej reality šou - Miro Povec. Pri tejto príležitosti usporiadali farmári poriadny žúr, ktorý sa niesol v znamení zábavy a mimoriadne úsmevných situácií.


Zrútená farmárka skončila v depresiách: Užialená a so silami na dne!


Bránice televíznych divákov bezpochyby pošteklí najmä paródia moderátorky Kvetky Horváthovej. „Bola zábava, napodobňovali sme Kvetku, tak veľa ľudí sa tu zabavilo a bolo super. Zatiaľ, čo farmári vraveli, tak najlepší večer na Farme!“ nevedel si vynachváliť skvelú párty na Farme Maťo.

Spokojnosť a nadšenie z dobrej oslavy neskrývala ani rázna farmárka Jana, ktorá bola tiež jednou z autoriek zábavnej paródie. My sme sa chceli ukázať, že sme dobrá partia, že sa vieme zabaviť. Len ma mrzí, že ak to uvidí Kvetka, tak tá si pomyslí, že nám...“ dodala s úsmevom blondínka.

Najnovšiu epizódu Farmy si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Odvážlivci na Farme takto parodovali známu moderátorku Kvetku Horváthovú.
Zobraziť galériu (5)
Odvážlivci na Farme takto parodovali známu moderátorku Kvetku Horváthovú.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Kvetka Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu