Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Orgie na markizáckej Farme: Nahé telá a alkohol!

Zábava pri večernom kúpaní sa na Farme trochu zvrtla. Zobraziť galériu (7)
Zábava pri večernom kúpaní sa na Farme trochu zvrtla. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Špina, prach a smrad! To všetko musia už takmer tri mesiace znášať na markizáckej Farme odvážlivci, ktorí tam prišli zabojovať o 50 000 €. Niet preto pochýb, že mali obrovskú radosť, keď hospodár v stredu večer priniesol na statok dve veľké kade a zadal im úlohu, aby sa poriadne vykúpali. Večerný wellness sa však vo chvíli zmenil na poriadne orgie. Farmári posilnení alkoholom ukazovali holé predky aj zadky.

Pobyt na markizáckej Farme je náročný nielen kvôli fyzicky ťažkým úlohám, ale v neposlednom rade aj kvôli nedostatku hygieny. Súťažiaci si už takmer dlhé tri mesiace nevychutnali horúci kúpeľ či poriadnu sprchu, v ktorej by zmyli všetku špinu, ktorá sa na nich počas práce nalepila. 

O to väčšiu radosť mali farmári, keď hospodár v stredu večer priniesol na statok dve veľké kade a prikázal im, aby sa poriadne vyumývali. Zdanlivo nevinná úloha sa však zmenila na hotové orgie. Hanba išla bokom a kamery videli takmer všetko. 

Reč je o vystrájaní trojice v zložení Tomáš Mayer, Michal Pavlík a Katarína Cíbiková. Práve oni si totiž očistu v štýle rímskych kúpeľov vychutnávali ako prví. A už hneď na začiatku mohlo byť každému jasné, že o žiaden pokojný wellness nepôjde.

Do kade totiž skočila ryšavka v modrých supermanovských nohavičkách a béžovej podprsenke. Tá však vzápätí „išla dole” a Katarína zostala hore bez. Pritom ešte pár minút predtým tvrdila, že sa na také niečo nahovoriť nedá. „Ja som taká hanblivka,“ povedala pred všetkými Cíbiková, ktorá ale presný opak dokázala už pred dvomi týždňami, keď predviedla horúci striptíz. 


Ryšavá divoška z Farmy: Zhodila šaty, obtierala sa o neho prsiami! 


Jej o 10 rokov starší kolega Tomáš ju chcel zbaviť aj nohavičiek, a tak jej šiel príkladom a zvliekol si boxerky. Keď sa potom postavil, otrčil do kamery svoj úplne holý zadok a pred ryšavkou aj obnažený predok. „Ja sa budem tváriť, že som také nevidela,“ ozvalo sa vzápätí z kade. No zdá sa, že farmári akosi začínajú strácať zábrany. Nechajme sa prekvapiť, čo bude ďalej. 

Viac o téme: Farma 6Katarína CíbikováTomáš MayerMichal Pavlík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu