Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kontroverzná ryšavka z markizáckej Farmy: Doma o nej nechcú ani počuť, vyrobila hanbu pred celým Slovenskom!

Katarína Cíbiková si na Farme nespútane užívala. Teraz musí znášať následky. Zobraziť galériu (7)
Katarína Cíbiková si na Farme nespútane užívala. Teraz musí znášať následky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pohnojila to! Po poslednom dueli opustila markizácku Farmu Katarína Cíbiková (21). Dnes je to presne týždeň, čo si divoška v očiach verejnosti vychutnáva realitu. No návrat do nej nebol taký sladký, ako by sa mohlo zdať. Ryšavka toho totiž na statku predviedla oveľa viac, ako by mnohí považovali za prípustné. Slováci tvrdia, že sebe aj celej svojej rodine vyrobila hanbu. A teraz musí čeliť následkom. Ako totiž exfarmárka prezradila, mama o nej nechce ani počuť.

Na Katarínu Cíbikovú verní diváci markizáckej Farmy tak skoro nezabudnú. Ryšavá divoška sa totiž v posledných týždňoch na statku starala o poriadny rozruch. A pri tom išli vždy všetky zábrany bokom. 


Ryšavá divoška z Farmy: Zhodila šaty, obtierala sa o neho prsiami! 

Orgie na markizáckej Farme. Nahé telá a alkohol!


Najprv predviedla sexi striptíz na stole, pri ktorom si obtierala holé prsia o Jozefa Kababika. O pár dní neskôr sa holá čvachtala v kadi spolu s ďalšími dvoma kolegami. Netrvalo dlho a Katka zisťovala, ako sa prejavuje tehotenstvo. Svoj podiel na ňom mal mať 31-ročný Tomáš Mayer. Je teda jasné, že sa v šou oddávala aj milostným hrátkam. 


Koniec orgií na markizáckej Farme: Pozrite, kto odtiaľ vyletel!


Presne pred týždňom sa však na obrazovkách jej hriešny pobyt na statku skončil. Prehrala totiž v dueli so staršou súperkou Gabrielou Molnárovou. No hoci sa z náročných podmienok markizáckej súťaže mala vrátiť do vľúdnejšej reality, nebolo tomu tak. Rodina totiž všetky jej výstrelky, ktoré predvádzala pred kamerami nezvládla a nechce o nej ani počuť. 

Najmä Katkina mama prežíva dcérine televízne excesy veľmi ťažko. A naštrbenému vzťahu určite neprispel ani fakt, že už po pár dňoch si kvôli chorobe Michala Pavlíka musela na statok opäť odskočiť. „Ja som sa snažila s ňou spojiť hneď po mojom vypadnutí a ešte stále nemá záujem so mnou komunikovať. Tak pevne verím, že po nejakej dobe sa to prelomí a bude to v pohode,“ priznala pred pár dňami v markizáckom Teleráne Cíbiková. 

Diváci v tom pritom majú jasno a maminej reakcii sa nečudujú – ryšavka vraj strápnila svojím správaním nielen seba, ale aj celú rodinu. Sama však nič z toho, čo v šou urobila, neľutuje. „​Ja si myslím, že nemám čo ľutovať. V každom tom jednom momente som to bola ja, bolo to prirodzené. Ale myslím si, že sú podstatnejšie veci, ktoré by mali ľudia riešiť, a to, že ja som tancovala na stole – bolo to spontánne, my sme sa zabávali a ja na tom nevidím nič také katastrofálne. Ja nie som taký ten moralista,“ dodala Katarína. Čo na to hovoríte vy? 

Viac o téme: Farma 6Katarína Cíbiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu