Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Luxusný život rozmaznaného Miša z Farmy: Drahé autá, sexi ženy... Pozrite!

Michal Pavlík na Farme bojuje o 50 000 eur. Zobraziť galériu (9)
Michal Pavlík na Farme bojuje o 50 000 eur.

NITRA - Takto si žije! Michal Pavlík (18) na markizáckej Farme bojuje o rozprávkovú výhru 50 000 eur. No už od úplného začiatku šou sa netají tým, že tie peniaze vlastne ani nepotrebuje. Jeho rodičia totiž nepatria k ľuďom, ktorým by financie chýbali. Práve naopak - rodák z Nitry sa doma váľa v luxuse, jazdí na drahých autách... A ako už býva zvykom, k bohatstvu patria aj sexi ženy, takže ani o tie mladík nemá núdzu.

Michalovi Pavlíkovi sa podarilo prebojovať do poslednej dvojice mužov na markizáckej Farme. V jeho prípade je to o to väčším prekvapením, že sám doposiaľ s fyzickou prácou veľa skúseností nemal. A v úvodných častiach viac polihoval a opaľoval sa, než robil. Doma si totiž žije ako v bavlnke a všade ho obklopuje luxus. 

Už mu to vo včera odvysielanej časti vykričala aj Jana Perunková. „Ja nemám bohatých a zazobaných rodičov,” vyhodila mu na oči pri hádke. Že si Michal žije ako v americkom seriáli, prezrádzajú aj fotky, ktorými sa mladík z Nitry chválil na sociálnej sieti Facebook ešte pred svojím odchodom do televíznej šou.

18-ročný blondiak sa tam pýši drahými autami, na ktorých jazdí, ale aj bazénovými žúrmi, ktoré si užíva v obkľúčení sexi dievčat. Raz darmo – peniaze a krásne ženy vždy išli dokopy. No skrátka život ako z amerického filmu... Veď pozrite sami! 

Michal Pavlík si v realite žije život ako z rozprávky a luxusom, ktorý ho obklopuje, sa chváli aj na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (9)
Michal Pavlík si v realite žije život ako z rozprávky a luxusom, ktorý ho obklopuje, sa chváli aj na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook M.P.)

Viac o téme: Michal Pavlík Farma 6
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu