Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Judínyovú poslali na Farmu: 4000 eur skončilo v blate!

Erika Judínyová zavítala na farmu. Nahodená v hriešne drahých kúskoch takto vykračovala po zablatenom a špinavom statku. Zobraziť galériu (11)
Erika Judínyová zavítala na farmu. Nahodená v hriešne drahých kúskoch takto vykračovala po zablatenom a špinavom statku.

BRATISLAVA – Erika, to snáď nie! Túto vetu si zrejme povedia všetci milovníci luxusných kúskov pri pohľade na Eriku Judínyovú, ktorá sa už čoskoro objaví v markizáckej Farme. Moderátorka Smotánky zavítala na opustený statok, aby napätých súťažiacich rozptýlila svojou prítomnosťou. Plavovláska však ani v tejto situácii nezabudla na svoj štýl. Po zablatenom a špinavom hospodárstve pobehovala v hriešne drahom outfite, za ktorý vysolila tisícky eur.

Po viacerých nepríjemných prekvapeniach v podobe nových súperov sa súťažiaci z markizáckej Farmy konečne dočkali aj jedného milého zážitku. Na opustený statok ich totiž prišla navštíviť Erika Judínyová. Tá bola pre hladných a vyčerpaných finalistov príjemným spestrením.

Ako sme sa zo zákulisia relácie dozvedeli, súťažiaci sa prominentnej návšteve veľmi potešili. „Erika im spravila taký menší žúr. Doniesla im so sebou samé dobroty, šampanské a dokonca aj lososa,“ prezradil nám o priebehu stretnutia náš zdroj.

Moderátorka relácie o prominentoch prišla na farmu nahodená tak, ako sme u nej všetci zvyknutí. Na nohách mala obuté čižmy na vysokých opätkoch, ktorých cena je zhruba 1000 eur. Telíčko jej zohrieval kožuch v hodnote 2800 eur. Aj napriek tomu, že luxusné kúsky stáli nemalé peniaze, Judínyová sa po zablatenom statku prechádzala s úsmevom na tvári. 

„Na farme bola zima,“ povedala nám so smiechom Erika, keď sme ju ohľadom návštevy oslovili. Ako tiež dodala, súťažiaci na ňu pôsobili príjemne. Po čase strávenom v drsných podmienkach však aj ona sama uznala, že to majú hospodári poriadne ťažké. „Je to naozaj psychicky a fyzicky náročné, takže im to tam vôbec nezávidím,“ uzavrela moderátorka.

Tip: Pozrite si Farmu, Smotánku, alebo nejaký dobrý film? Vyberte si z ponuky televíznych staníc na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu