Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markizácky farmár odmietol návrat do hry: Trápenie kvôli rakovine!

Štefan Vaško prežíva nešťastné obdobie. Zobraziť galériu (8)
Štefan Vaško prežíva nešťastné obdobie.

STROPKOV - Najprv smútok, potom ešte väčší! Štefan Vaško (34) v sobotnej epizóde prehral duel na markizáckej Farme. Zo statku sa mu neodchádzalo ľahko. Keďže sa šou nakrúca s miernym predstihom, ubehol od jeho vyradenia už nejaký čas. Medzitým mu podľa našich zistení ponúkli tvorcovia návrat do hry. Maliar ho však so žiaľom odmietol. A mal na to poriadne vážny dôvod!

Nie je mu ľahko! Štefan Vaško nastúpil na Farmu ako nezamestnaný človek, ktorému by sa výhra celkom hodila. Navyše, na život na statku si celkom dokázal zvyknúť - veď si tam našiel čas aj na obľúbené meditácie. Neodchádzalo sa mu teda ľahko, keď prehral v dueli s Petrom Vaculčíkom.

Topky.sk však zistili, že maliar sa mohol do hry vrátiť a opäť súťažiť o 50 tisíc eur. „Markíza mu ponúkla takú možnosť, ale on ju odmietol,” tvrdí náš zdroj. Tieto slová vyznievajú celkom neuveriteľne. Taká Andrea Vaničková sa napríklad veľmi rada opäť pustila do boja, keď od televízie dostala takúto príležitosť.

Zisťovali sme preto dôvod, kvôli ktorému sa Štefan na pomerne lukratívnu ponuku vykašľal. „Bolo to z rodinných dôvodov. Mám chorého otca,” povedal nám Vaško. Detaily si ale nechal pre seba. „Nechcem to veľmi rozoberať, je to dosť súkromná vec,” vyhlásil.

Bohužiaľ, nám sa podarilo zistiť, že ide o naozaj vážnu diagnózu. Podľa našich informácií farmárov otec bojuje s rakovinou. Kvôli nej prekonal aj niekoľko ťažkých operácii. „Je to naozaj vážne a koniec môže prísť žiaľbohu hocikedy,” prezradil náš zdroj. Za týchto okolností je viac ako pochopiteľné, že Štefan nechal televíznu súťaž šúťažou. Chvíle s otcom sú pre neho hodnotnejšie ako potenciálna výhra.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu