Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi devätnástka z Farmy: Statok si mýli s promenádou!

Farmárka Nikola Čajkovská predvádza na statku svoju sexi postavu namiesto zručností. Zobraziť galériu (6)
Farmárka Nikola Čajkovská predvádza na statku svoju sexi postavu namiesto zručností. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Nemotorná sexica! Finalistka markizáckej Farmy Nikola Čajkovská (19) síce na statku má čo ponúknuť očiam mužských spolubojovníkov, no tým jej využitie zrejme končí. Namiesto prác sa totiž oveľa viac venuje svojmu výzoru. K brunetkiným obľúbeným činnostiam patrí napríklad promenáda v sexi šortkách a v plavkovej podprsenke. Netají sa tým, že nikdy nemakala a ani to nemieni zmeniť. Ostatným účastníkom preto lezie na nervy.

Do štartu tretej série Farmy na obrazovkách Markízy zostáva len niekoľko hodín. Súťažiaci však už nejaký ten čas zarezávajú na hrôzostrašnom statku. Teda... okrem súťažiacej Nikoly Čajkovskej, ktorá má podľa našich informácií viac starostí s tým, aby dobre vyzerala než skutočne pracovala.

Sexi brunetka pobehuje po hospodárstve akoby sa nachádzala na módnej prehliadke. Po statku sa premáva v plavkovej podprsenke s tigrou potlačou a s poodhaleným zadkom. Od roboty sa nepretrhne. „Ostatných svojou neschopnosťou vytáča,” tvrdí náš zdroj zo zákulisia. Hoci ju súperi upozorňujú na to, aby makala, ich požiadavky majú asi taký efekt ako hrach hodený na stenu. „Už nepracujem, ani nebudem pracovať. Nič som v živote nerobila,“ približuje kráska, aký vzťah má k robote. 

Zarážajúce je, že nechuť pracovať sa netýka len otázky zamestnania, ale aj domácnosti. „Neviem variť, priznávam. Nemám doma deti, mne varí mama,“ tvrdila devätnásťročná Čajkovská pri jednom z konfliktov na Farme. Otázkou tak zostáva, prečo sa vlastne do šou prihlásila, keď by sa zrejme radšej promenádovala po móle.

Ako sme už na topkách v súvislosti s touto fešandou informovali, v živote to mala naozaj pestré. Peklom si prešla ešte ako štrnásťročná, kedy ju dobodal expriateľ. Paradoxom je, že kvôli nemu odišla zo základnej školy. Ako sama vyhlásila, v živote sa chce mať dobre, no neplánuje pracovať. Uvidíme, či jej k tomu dopomôžu jej sexi outfity.

Tip: Zistite kedy presne vysiela Markíza Farmu. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu