Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Farmár Adam sa psychicky zrútil: Plakal ako malý chlapec!

Adam Kováč neuniesol nápor emócií a rozplakal sa. Zobraziť galériu (5)
Adam Kováč neuniesol nápor emócií a rozplakal sa.

BRATISLAVA – Krutý verdikt ho položil! Úspech v sobotňajšom dueli markizáckej Farmy mal pre Adama Kováča (23) trpkú príchuť. Musel totiž vyradiť jedného z dvoch jemu najbližších ľudí. Vzniknutá situácia bola pre mladého Bratislavčana natoľko nepríjemná, až nezvládol nápor emócií. Pred kamerami dal svoje trápenie patrične najavo.

Najťažšie rozhodnutie v šou! Ako sme vás už na topkách informovali, Tomáš Mrva a Lucia Frčková pred sobotňajším súbojom vážne porušili pravidlá statkárskej súťaže. Svojho kamaráta Adama totiž navštívili v duelantskej chatke, čo mali vyslovene zakázané. Spoločne strávená chvíľka im za to rozhodne nestála. Trestom za nerešpektovanie príkazu bol totiž nemilosrdný vyhadzov pre jedného z nich.

O tom, kto súťaž opustí, rozhodoval Adam, ktorý mal k nim obom veľmi blízko. „To je veľká špina, toto. Môžem to byť ja?“ spýtal sa mladý manažér hrdinsky. Vo svojom vnútri totiž riešil obrovskú dilemu. „Rozum mi káže, že by tu mal zostať Tomáš, ale Luciu mám naozaj strašne moc rád. To sa ani nedá povedať,“ poznamenal Kováč.

Bratislavčan si ale napokon musel predsa len vybrať. „Osobe, ktorú pošlem preč, môžem povedať, že budem bojovať, aby som jej to nejako vynahradil. Neviem, či budem toho schopný, ale urobím pre to všetko, čo je v mojich silách. Je to Tomáš,“ povedal Adam a vzápätí na to sa srdcervúco rozplakal.

Neskôr pri jeho vyjadrení na kamery vyšlo najavo, že k Lucii cíti čosi iné, než len obyčajné kamarátstvo. „Z mojej strany je niečo viac, len bohužiaľ sú isté hranice, za ktoré my dvaja nemôžeme ísť,“ poznamenal so smútkom v hlase farmár. Vďaka tomu, že obaja s Luciou zostali aj naďalej v hre, si tak budú môcť užívať spoločné chvíľky o čosi dlhšie. Realita mimo súťaže je však výrazne iná. Na blondínku totiž doma čakajú dve ratolesti a priateľ Jozef, ktorému sa farmárove slová a vzniknutý románik určite nepáčia.

Ak ste zvedaví, ako Tomáš Mrva vníma svoj koniec v súťaži a či sa na Adama kvôli jeho rozhodnutiu hnevá, nenechajte si ujsť online rozhovor na topkách. Vyradený farmár vám bude odpovedať na otázky už v stredu o 9:00. Viac info TU!

Tip: Pozrite si Farmu! Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu