Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyraďovacia špinavosť farmárky Bullovej: Si pekná sviňa, hromžil Adam!

Lucia Frčková s popálenou rukou veľa nezmohla. Nečinne sa prizerala, ako jej Gabriela Bullová prepílila drevo pod zadkom. Zobraziť galériu (5)
Lucia Frčková s popálenou rukou veľa nezmohla. Nečinne sa prizerala, ako jej Gabriela Bullová prepílila drevo pod zadkom.

BRATISLAVA - Nezastaví ju nič! Gabriela Bullová (29) v sobotu ukázala, ako jej záleží na zotrvaní v súťaži. Do duelu si totiž ako súperku vzala Luciu Frčkovú (27). Tú sa rozhodla vybrať preto, že bola zranená, čo z nej robilo najslabšiu ženu na Farme. Práve popálená ruka v spojení s vlastnou chybou zapríčinila, že zo šou musela odísť plavovláska.

Po zranení vyhadzov! Lucia Frčková to od minulého týždňa nemala na Farme ľahké. Porušila pravidlá, keď s Tomášom Mrvom navštívila Adama Kováča v duelantskej chatke. Práve tam si privodila aj škaredé zranenie ruky, keď sa popálila na piecke.

Nielenže sa jej ťažšie vykonávali práce na statku, ale stala sa aj potenciálne najslabšou súperkou pre ženský duel. Túto nevýhodu sa rozhodla využiť Gabriela Bullová, ktorú ostatní nominovali do súboja o zotrvanie v súťaži. A tak aj urobila. „Ty kokos, tak to si pekná sviňa,“ reagoval okamžite Adam. „Ja musím myslieť na seba, nemôžem brať ohľad na nič a na nikoho. Možno budem v tomto sviňa. Vyberám si Luciu, lebo je zranená,” odôvodnila tmavovláska svoje rozhodnutie. „Mám doma dva hladné krky a pôjdem cez mŕtvoly,” dodala.

Šance na víťazstvo Frčkovej boli už pred začiatkom duelu pomerne nízke. No nielen kvôli popálenine. Samotná Lucia si totiž zavarila tým, že neštudovala almanach, a tak nemala veľa možností pri výbere disciplín. Pri pílení dreva len odovzdane sledovala, ako jej súperka úlohu zvláda.

Potom blondínka nevyhrala ani prekvapenie, ktorým bolo ťahanie vína zo suda pomocou vinárskeho hevera. Po týchto dvoch dueloch bolo jasné, že z Farmy musí odísť. „Ona bola to najkrajšie, čo ma tu na Farme stretlo,“ povedal po jej prehre uplakaný Adam Kováč.

Vyradená Lucia Frčková bude v pondelok online na topkách. Od 9.00 vám bude na otázky odpovedať TU.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu