Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Frčková z Farmy prišla o bábätko: Psychický teror!

Jana Frčková prišla o bábätko. Zobraziť galériu (3)
Jana Frčková prišla o bábätko.

BRATISLAVA – Jedna rana za druhou! Jana Frčková (46), ktorá sa zviditeľnila vďaka markizáckej šou Farma, prežíva v týchto dňoch jedno z najhorších období svojho života. Len pre pár dňami totiž prišla o dieťatko, ktoré nosila pod srdcom. Táto smutná udalosť bolí blondínku o to viac, že podľa jej slov mal na nej obrovský podiel jej expartner Jozef Deák. Ten vraj podnikateľku psychicky ničil!

Utrápená! Ako sme vás už na topkách informovali, Jana Frčková bojovala v markizáckej Farme za dvoch. Po pár dňoch od jej odchodu vyšlo totiž najavo, že v tom čase bola už v poženanom stave. Podľa našich informácií mala potomka porodiť partnerovi Jozefovi Deákovi, ktorý je blízkym spolupracovníkom podnikateľa Mariána Kočnera.

Kvôli zdravotným problémom ale blondínka pred pár dňami o nenarodené bábätko prišla. Ako tiež sama dodala, v poslednej dobe prežívala pomerne stresujúce obdobie. „Za toto, čo sa mi stalo môže hlavne môj partner, teda dnes už expartner. Nervoval ma a robil mi zle, len aby sa mi niečo stalo a teraz je už asi spokojný.  Chorobne žiarli a výsledok jeho chovania je sústavný atak na moju osobu. Posledná kvapka bola, keď mi napísal sms správu, že naše spoločné erotické fotky a videá z našej súkromnej zbierky uverejnil na internete. To bol už vrchol jeho chovania. On si na tom vždy zakladal. Mal to ako koníček fotiť a točiť sa pri sexe,“ prezradila dôvod svojho trápenia Frčková.

Blondínka sa fyzicky cíti už celkom dobre, aj napriek tomu musí však v blízkej dobe vyhľadať pomoc lekára. „Čaká ma ešte jedna operácia. Ale verím, že čoskoro budem v úplnom poriadku a budem môcť normálne žiť a užívať si život," povedala nám k tomu Frčková. „Aj keď s bolesťou v srdci, ale verím, že čas všetko vylieči. Stalo sa všetko, čo sa malo stať a ja verím, že Boh vie, čo robí a urobil. Všetko bolo v jeho rukách a ja mu dôverujem. Nehnevám sa na nič a na nikoho. Možno by bolo moje dieťatko trpelo preto, akého malo otca,“ dodala smutne.

Bývalá farmárka sa momentálne snaží dať dokopy. „Som na mieste, kde mi je dobre a je o mňa dokonale postarané. Okolo mňa sú milí a skvelí ľudia, ktorí ma majú radi,“ prezradila nám. „Vypla som si telefóny, pretože som potrebovala pokoj a chcela som byť sama so sebou, upokojiť sa a nájsť zase harmóniu duše. Môj expartner mi písal také sms, že som sa vždy rozcítila a plakala, čo nebolo dobré pre môj stav,“ uzavrela Frčková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu