Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tina čaká so Separom dieťa: Splodili ho vraj počas svadobnej noci!

Tina a Separ sa zosobášili v posledný májový deň. V piatok večer oznámili, že čakajú spolu dieťa. Zobraziť galériu (6)
Tina a Separ sa zosobášili v posledný májový deň. V piatok večer oznámili, že čakajú spolu dieťa.

BRATISLAVA - Opäť prekvapili! Manželia Tina a Separ Kmeťovci si v závere tohto týždňa pripravili pre svojich priaznivcov riadnu novinku. Prostredníctvom sociálnej siete instagram totiž vytrúbili do sveta, že je speváčka v druhom stave. Potomka podľa jej slov splodili počas svadobnej noci. Tá sa konala pred viac ako mesiacom.

Posledný májový víkend patril speváčke Tine a raperovi Separovi, ktorí sa v najväčšom utajení zosobášili. O veľkej životnej zmene vedelo len zopár jedincov z ich okolia. Ešte v deň svadby však mladomanželia nezabudli na svojich fanúšikov a prostredníctvom sociálnej siete im prekvapivú novinku oznámili.

Po viac ako mesiaci sa svojský párik opäť postaral o rozruch. Dôvodom sú správy o tom, že speváčka nosí pod srdcom raperovo dieťa. „Áno, svadobná noc bola úspešná. Najkrajšia vec na svete je vidieť tak intenzívne žiariť oči môjho manžela,” napísala Tina pod fotografiu, na ktorej ju Separ drží za bruško. „No a tu vnútri mám dcérku. Si myslím. Alebo chalaňa. Šak uvidíme. Hlavne, nech je zdravé. Áno budem tato,” pridal svoj komentár nadšený raper.

Paradoxné je, že kým väčšina budúcich mamičiek ohlasuje takúto novinku až po skončení kritického prvého trimestra, tmavovláska vôbec neotáľala. Je ale dosť pravdepodobné, že dieťatko mala pod srdcom už aj v deň svadby. Tina už jedno dieťa má. Vo februári minulého roka priviedla na svet synčeka Lea, ktorého má s bývalým partnerom, dvadsaťjednaročným futbalistom Richardom Lásikom.

Tina sa svojim priaznivcom pochválila, že bude už čoskoro dvojnásobnou mamičkou.
Zobraziť galériu (6)
Tina sa svojim priaznivcom pochválila, že bude už čoskoro dvojnásobnou mamičkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu