Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Škandalózny zverenec Rytmusa: Poriadne naštval rapera!

Škandalózny Imrich Tengeri z Hlasu prišiel na skúšku s raperom pod parou. Zobraziť galériu (4)
Škandalózny Imrich Tengeri z Hlasu prišiel na skúšku s raperom pod parou.

PRAHA/BRATISLAVA – Nepozná hranice! Spevák zo šou Hlas Česko Slovenska Imrich Tengeri (29) sa dnes večer predvedie pred televíznymi divákmi ako nespútaný rebel. Na nešťastie pre neho však svojím správaním nahnevá vlastného kouča Patrika Rytmusa Vrbovského (35). Na skúšku totiž prišiel nepripravený a tiahol z neho alkohol.

Súťažiaci Imrich Tengeri sa zrejme tešil zo svojho postupu do ďalšieho kola speváckej šou Hlas Česko Slovenska tak, že to musel osláviť bujarým žúrom. Ten sa mu však vymkol z rúk a vypil viac, než bolo treba. Na druhý deň potom dorazil na skúšku so svojím koučom Rytmusom podgurážený. No nielen to!

„Mám z teba pocit, ako keby si prišiel nepripravený. Asi mám dobrý pocit, nie?“ povedal v individuálnom rozhovore Rytmus mladému kuchárovi po tom, čo nevedel poriadne zaspievať skladbu, ktorú si mal nacvičiť. Súťažiaci mu bez okolkov pritakal. „Hej, ja som sa včera ani nevyspal nejako moc. Boli sme na izbe 402. Trošku sme popili,“ vypadlo z unaveného Imricha, ktorý uprednostnil žúra alkohol pred prípravou na vystúpenie.

Tengeri svojím správaním kouča poriadne sklamal a zároveň nahneval. „Neviem, či mám brať to žúrovanie ako argument, ktorý by sa dal prepáčiť. Tak nevadí, ty ideš sám za seba,“ povedal Patrik. Nezabudol tiež podotknúť, že s človekom, ktorý príde na skúšku nepripravený, sa mu nebude zrejme dobre spolupracovať. Ak si však raper myslí, že by sa Imrich kvôli šou zmenil, je na omyle. Ako sme totiž na topkách už informovali, kuchár z Londýna je poriadny rebelant, o čom svedčia aj tieto zábery. Nechajme sa však prekvapiť, či nakoniec práve kontroverznosť Rytmusovi nezaimponuje a večer ho v dueli neposunie ďalej. Veď šoubiznis je aj o škandáloch.

Tip: Pozriete si večer Hlas Česko Slovenska alebo radšej nejaký dobrý film? Vyberte si na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu