Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

MAGNA pomáha na Filipínach obetiam tajfúnu Haiyan. Zapojte sa aj Vy!

(Zdroj: Magna)

Magna Deti v núdzi vysiela na Filipiny svoj tím, zo svojho fondu vyčleňuje 10.000Eur a zároveň vyzýva verejnosť na pomoc obetiam tajfúnu Haiyan.

Verejnosť sa môže zapojiť zaslaním SMS s textom MAGNA na číslo 806 v hodnote 3€ (platí pre všetkých operátorov v SR) a poukázaním finančných prostriedkov na účet zbierky: MAGNA DETI V NÚDZI, 1331793089/1111 UniCredit Bank Slovakia a.s.

Tajfún Haiyan bol podľa odborníkov najsilnejším tajfúnom, ktorý kedy zasiahol pevninu a dosahoval v nárazoch až 275 kilometrov za hodinu.

Okrem 10.000 obetí v oblasti Tacloban a ďalších 300 potvrdených obetí a 2.000 nezvestných na ostrove Samar. V provincii Leyte ničivý cyklón zničil 70 až 80 percent územia a rad pobrežných miest a dedín zrovnali so zemou až pätnásťmetrové vlny. V zasiahnutých oblastiach chýba pitná voda, nefunguje elektrina, rýchlo dochádza jedlo, skolabovalo telefonické spojenie.

"Množstvo oblastí na Filipínach je po tajfúne úplne neprístupných, a tak možno predpokladať, že počet obetí stále porastie. Statisíce sú už bez domova a potrebujú pomoc. Do oblasti MAGNA vysiela svoj tím pracovníkov a zároveň vyzývame slovenskú verejnosť o pomoc a to prostredníctvom poukázania finančných prostriedkov na účet verejnej zbierky MAGNA DETI V NÚDZI, 1331793089/1111 UniCredit Bank Slovakia a.s.a zaslaním SMS v tvare MAGNA na číslo 806 v hodnote 3€, z ktorej dlhodobo používame získané finančné prostriedky na pomoc deťom a rodinám v núdzi. V súčasnosti všetky prostriedky budú smerovať na Filipíny. SMS je pravidelná a v prípade Vášho záujmu len o jednorázovú pomoc je možné sa z nej jednoducho a okamžite odhlásiť.  O využití Vášho daru Vás budeme informovať prostredníctvom spätnej sms a na našich webových stránkach." hovorí Martin Bandžák, riaditeľ humanitárnej organizácie Magna Deti v núdzi.

Magna Deti v núdzi má vyhlásenú verejnú zbierku s možnosťou zaslania SMS v tvare MAGNA na číslo 806 a prostriedky z nej získané pravidelne využíva na pomoc deťom a ich rodinám v núdzi. V súčasnosti všetky získané prostriedky využijeme na pomoc obetiam tajfúnu Haiyan na Filipínach. O využití Vášho daru Vás budeme informovať prostredníctvom spätnej sms a na našich webových stránkach. Zaslaním SMS v tvare MAGNA na čislo 806 si aktivujete každomesačné pravidelné prispievanie.

Z pravidelného prispievania sa môžete kedykoľvek bezplatne odhlásiť. V prípade, že máte zaujem pomocť len jednorazovo v hodnote 3€,stačí zaslať SMS s textom "MAGNA STOP" na skrátené číslo 806. Po zaslaní takejto SMS budete z pravidelného prispievania vyradený.

Zbierka je povolena MVSR pod cislom SVS-OVVS3-2012/028007.

Kontakt pre média a darcov:  +421 2 38 104 669

Bambi Badibangová, badibangova@magna.sk

Barbora Langsfeldová, langsfeldova@magna.sk

V roku 2001 iniciovali Martin Bandžák a Denisa Augustínová vznik humanitárnej organizácie Magna Deti v núdzi. Táto slovenská humanitárna organizácia už 12 rokov pomáha ľuďom v krízových oblastiach sveta, realizuje  humanitárne a rozvojové projekty zamerané na pomoc ľuďom v núdzi, spôsobené chudobou, chorobami, vojnou alebo ekologickou devastáciou. Magna Deti v núdzi pôsobí na troch kontinentoch sveta a má v súčasnosti zriadené svoje stále misie v Kambodži, DR Kongo, Južnom Sudáne, Haiti, Mjanmarsku, Vietname a Nikaragui. V minulosti MAGNA pôsobila v tsunami zničených oblastiach v Indii. V MAGNA humanitárnych a rozvojových projektoch priamo v teréne pracuje vyše 300 pracovníkov.

Chcete zachraňovať životy aj Vy? Staňte sa Magna Záchrancom.

Pošlite SMS v tvare MAGNA na číslo 806.

 

Sledujte MAGNU v teréne: www.fieldtrack.magna.sk

MAGNA na Facebooku: www.facebook.com/magnadetivnudzi

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu