Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Starostlivosť o matky a ich deti

(Zdroj: Magna)

Jednou z priorít slovenskej humanitárnej organizácie Magna Deti v núdzi je aj redukcia materskej úmrtnosti.To dáva šancu na prežitie oveľa vyššiemu počtu ohrozených detí v oblastiach ako je aj Terekeka v Južnom Sudáne.

Pre MAGNA pracovníkov je dôležité zabezpečiť dostupnosť ku kvalitnej prenatálnej a pôrodnej starostlivosti a pomocou vyškoleného personálu tiež motivovať ženy k pôrodom v zdravotníckych zariadeniach.

90 percent žien v Južnom Sudáne porodí doma v nevyhovujúcich hygienických podmienkach. Úmrtnosť detí je tu najvyššia na svete.” hovorí Martin Bandžák – riaditeľ organizácie.

MAGNA poskytuje prenatálnu zdravotnú starostlivosť nielen vo svojich zdravotných zariadeniach, ale zaviedla aj mobilné kliniky pre komunity v odľahlých častiach sveta v kombinácii so systémami referovania pacientov, identifikáciu žien s komplikáciami a ich prevoz v nutných prípadoch do zariadenia či nemocnice, kde môžu dostať zodpovedajúcu starostlivosť.

MAGNA sa zameriava na zdravie žien a redukciu materskej a detskej úmrtnosti vo väčšine svojich projektoch  v Keni, Demokratickej republike Kongo, Južnom Sudáne, Nikarague a Kambodži.

Zachraňovať detské životy môžete aj vy!

Vďaka Vám budú môcť deti prežiť každý ďalší deň – dostanú zdravotnú starostlivosť, lieky a nebudú trpieť hladom. A pritom budete mať prehľad o svojich zaslaných finančných prostriedkov a vedieť kde, kedy a komu pomáhate.

Chcete zachraňovať životy aj Vy? Staňte sa Magna Záchrancom.

Pošlite SMS v tvare MAGNA na číslo 806.

Výška príspevku po aktivácii je 3 Eurá. Služba sa automaticky obnovuje každých 30 dní. Deaktivácia pravidelného prispievania: SMS v tvare MAGNA STOP na číslo 806 (odhlásenie je bezplatné). Viac informácií a možností ako prispieť nájdete na www.magna.sk. Prihlásenie cez SMS je dostupné pre všetkých zákazníkov mobilných sietí FunFón, O2, Orange,Telekom.

Ako Vás budeme informovať o využití Vášho daru

Aktuálne informácie o prebiehajúcich projektoch, ktoré sú realizované aj z vyzbieraných finačných prostriedkov cez SMS obdržia prispievatelia buď cez informačnú SMS (záleží na konkrétnom operátorovi) alebo môžu sledovať projekty prostredníctvom webových stránok www.magna.sk či facebookovej stránky.

 

V prípade registrácie na www.magna.sk môžete dostávať obsiahlejší súhrn správ z terénu prostredníctvom vami zadefinovaného e-mailu

Sledujte MAGNU v teréne: www.fieldtrack.magna.sk

MAGNA na Facebooku.

Pravidlá projektu Magna Záchranca

 

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu