Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia podľa 99% preveruje iba ich stranu, ostatné nerieši

Transparent strany 99 % - občiansky hlas
Transparent strany 99 % - občiansky hlas (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia nevyšetruje podania proti iným stranám, tvrdí hnutie 99 percent - občiansky hlas. Tlačové oddelenie hnutia uvádza, že policajný prezident Jaroslav Spišiak na tlačovej besede v priamom prenose obhajoval nasadenie tisíc policajtov na celom Slovensku proti podporovateľom 99% argumentom, že „verejnosť to potrebuje vedieť“.

Tlačové oddelenie hnutia uviedlo, že 99 percent žiada Ministerstvo vnútra SR o overenie podpisov a podpisových hárkov všetkých politických strán, ktoré kandidujú vo voľbách do NR SR. Požadujú, aby bolo preverenie podpisov ostatných strán ukončené pred 10. marcom 2012 rovnakým spôsobom, aký Policajný zbor uplatňuje proti strane 99% - občiansky hlas.

"Dozvedeli sme sa, že takéto podanie už niekoľko dní eviduje Ministerstvo vnútra SR, ale tentokrát sa policajti nerozbehli po domácnostiach s hárkami tak, ako to urobili v prípade zastrašovania sympatizantov 99%. Pán Spišiak dostal podľa všetkého úlohu rozpútať rozsiahlu policajnú akciu len proti 99% - občiansky hlas," skonštatovalo hnutie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu