Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

V centrále SNS sú zatiaľ podpredsedovia, Slota príde po polnoci

Ján Slota odvolil v Žiline
Ján Slota odvolil v Žiline

BRATISLAVA - Na výsledok dnešných parlamentných volieb čakajú v centrále Slovenskej národnej strany (SNS) v Bratislave podpredsedovia strany, predsedovia krajov, niektorí kandidáti z prvej dvadsiatky, vrátane hokejového majstra sveta Mareka Urama, a technické vedenie strany.

Príchod Jána Slotu sa očakáva po polnoci. Novinárov o tom informoval prvý podpredseda SNS Andrej Danko. Slota je podľa neho v týchto chvíľach "v kruhu rodiny". "Najviac dokáže načerpať energiu pri svojich milovaných ženách (manželke a dcére, pozn. red.). Dohodli sme sa, že si prezvoníme a podľa priebehu sa dohodneme," povedal Danko na margo očakávaného príchodu Slotu do centrály strany.

Národniari podľa jeho vyjadrenia v týchto chvíľach sledujú správy a diskutujú. "Zaskočila nás udalosť na Krásnej Hôrke. Veľmi intenzívne sme sa o tom rozprávali," povedal Danko.

Ohľadom očakávaných výsledkov volieb bol zdržanlivý. "Nebudem nič predbiehať," povedal s tým, že všetci dúfajú v dobrý výsledok a on osobne sa bol dokonca pomodliť v bratislavskom Modrom kostolíku. Danko nechcel komentovať ani odchod Jána Mikolaja z kandidátky SNS, pripomenul len, že to bolo po vzájomnej dohode. Na otázku, či by Mikolaj mohol prísť napríklad dnes do centrály SNS, Danko odpovedal, že, samozrejme, áno. "Každý má dvere otvorené," zdôraznil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu