Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V piatok trinásteho čiernu vystriedala žltá: Záplava drobných kvietkov na fotkách!

Deň narcisov na piatok 13-teho. Zobraziť galériu (10)
Deň narcisov na piatok 13-teho.

BRATISLAVA - Piatok trinásteho napriek svojej povesti nezostal čierny, ako sa traduje. Ulice totiž zaplavili žlté narcisy, ktoré neodmysliteľne patria k verejnej zbierke, ktorú každoročne organizuje Liga proti rakovine. Pozitívny Deň narcisov tak prevalcoval všetky mýty o čiernom piatku trinásteho. Pozrite si, ako zbierka prebehla v Bratislave.

Do tohtoročného Dňa narcisov sa zapojilo 16 273 dobrovoľníkov, ktorých zastrešuje 716 zmluvných spoluorganizátorov z radov škôl, skautských oddielov, mestských a obecných úradov, spolkov Slovenského Červeného kríža, nemocníc, ale aj firiem či záujmových klubov.
Zobraziť galériu (10)
Do tohtoročného Dňa narcisov sa zapojilo 16 273 dobrovoľníkov, ktorých zastrešuje 716 zmluvných spoluorganizátorov z radov škôl, skautských oddielov, mestských a obecných úradov, spolkov Slovenského Červeného kríža, nemocníc, ale aj firiem či záujmových klubov.  (Zdroj: Jan Zemiar)
Od rána sa v slovenských mestách konala jediná verejno-prospešná zbierka Ligy proti rakovine Deň narcisov. Heslo aktuálneho už 16. ročníka preto znelo: 13. apríla môže pomôcť každý. Liga tým dáva najavo, že podporiť jej projekty možno nielen finančne, ale aj ideovo.
Zobraziť galériu (10)
Od rána sa v slovenských mestách konala jediná verejno-prospešná zbierka Ligy proti rakovine Deň narcisov. Heslo aktuálneho už 16. ročníka preto znelo: 13. apríla môže pomôcť každý. Liga tým dáva najavo, že podporiť jej projekty možno nielen finančne, ale aj ideovo.  (Zdroj: SITA)
Kúpou narcisa sa do zbierky zapojil počas oficiálneho uvedenia ministerky zdravotníctva Zuzany Zvolenskej do jej funkcie aj premiér Robert Fico.
Zobraziť galériu (10)
Kúpou narcisa sa do zbierky zapojil počas oficiálneho uvedenia ministerky zdravotníctva Zuzany Zvolenskej do jej funkcie aj premiér Robert Fico.  (Zdroj: SITA)
Takto sme vás počas dňa stretli na ulici.
Zobraziť galériu (10)
Takto sme vás počas dňa stretli na ulici.  (Zdroj: Jan Zemiar)
Deň narcisov na piatok
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)
Deň narcisov na piatok
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)
Deň narcisov na piatok
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)
Vzácny dar dostala Liga proti rakovine pri príležitosti dnešného Dňa narcisov. Darca, ktorý si želal zostať v anonymite, venoval charitatívnej organizácii šperk zo žltého a ružového zlata.
Zobraziť galériu (10)
Vzácny dar dostala Liga proti rakovine pri príležitosti dnešného Dňa narcisov. Darca, ktorý si želal zostať v anonymite, venoval charitatívnej organizácii šperk zo žltého a ružového zlata.  (Zdroj: SITA)
Zdobí ho 192 diamantov, pričom 143 z nich je žiarivo žltých a 49 bezfarebných s najvyšším stupňom čistoty. K šperku v tvare brošne pripojil aj certifikát potvrdzujúci jeho kvalitu.
Zobraziť galériu (10)
Zdobí ho 192 diamantov, pričom 143 z nich je žiarivo žltých a 49 bezfarebných s najvyšším stupňom čistoty. K šperku v tvare brošne pripojil aj certifikát potvrdzujúci jeho kvalitu.  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu