Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Eva Habarová šíri ďalšie klamstvá: Chcú ma do Playboya!

Eva Habarová Zobraziť galériu (8)
Eva Habarová

BRATISLAVA - Jedna lož za druhou! Exnevesta Eva Habarová (23) sa skutočne nezastaví pred ničím! Medializáciu svojej osoby a vstup do spoločnosti slovenskej smotánky si chce plavovláska z markizáckej šou Nevesta pre milionára zabezpečiť akýmkoľvek spôsobom. Na to, aby na seba upozornila, však zvolila netradičnú taktiku - klamať, klamať, klamať! Po nevydarenej fáme o tehotenstve s milionárom Janom Novotným (28) teraz tvrdí, že ju renomovaný pánsky časopis chce nafotiť v Evinom rúchu! Šéfredaktor Playboya však ani len netuší, kto Eva Habarová je...

Po vyjadreniach o tehotenstve s mníchovským boháčom Novotným, z ktorého sa vykľula cysta a nie tlkot srdca malého drobca, si Habarová našla nový spôsob, ako zaujať. "Viem, že z Playboya majú o mňa záujem," chváli sa Komárňanka. "Musím sa s nimi však dohodnúť, o akú fotku by mali záujem. Snímka odhalená do pása by bola pre mňa lepšia, za celý holý portrét by museli zaplatiť viac," prezrádza plavovláska svoje nároky.

Svoje nahé telo, ktoré videl len Jan Novotný v izbe parížskeho hotela, chce predviesť na stránkach pánskeho časopisu za 200-tisíc korún! Požaduje však až dvakrát toľko ako víťazka reality show VyVolení Linda Drevenková, ktorá za svoje odhalené krivky zinkasovala 100-tisíc korún. "Lindu videl každý, keď sa sprchovala. Mňa nie. Takže v mojom prípade je to o niečom inom."

V redakcii Playboya však o ponuke pre Habarovú nafotiť pikantné fotografie nič netušia. "Vôbec neviem, kto to je. Netuším o tom, že by jej niekto ponúkol fotenie pre náš časopis," hovorí prekvapený šéfredaktor Playboya Peter Susko. Ako sa teda exfinalistka romantickej šou Nevesta pre milionára chce pretlačiť do renomovaného časopisu? "Ja som dala tip jednému môjmu známemu a on to za mňa vybavuje. Je z mediálnej oblasti," vysvetľuje svoje kontakty na redakciu mesačníka Habarová. Je zjavné, že exnevesta z južného Slovenska sa chce vo svete šoubiznisu presadiť za každú cenu a nezastaví ju žiadna prekážka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu