Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Novotný tehotnej Habarovej: Eva, spamätaj sa! Moje dieťa to nie je...

Jan je presvedčený, že Eva od neho dieťa nečaká.
Jan je presvedčený, že Eva od neho dieťa nečaká.

BRATISLAVA - Ja nič, ja muzikant! Bezstarostným úškrnom a so svetáckou ľahkovážnosťou zavrhol boháč Jan Novotný (28) podozrenie o tom, že by mohol byť otcom ešte nenarodeného dieťaťa exnevesty Evy Habarovej (23). Tú už jedenásty deň mučí zlá predtucha, že pod srdcom nosí práve jeho potomka. Veď pred mesiacom strávili spolu noc v parížskej hotelovej izbe... Honzík, aká je teda pravda?

„Určite nemôžem byť otcom ja!“ rozhodne vyhlasuje televízna star z nedávno skončenej úspešnej markizáckej šou. Eva mu svoje obavy z tehotenstva mala pred časom tlmočiť esemeskou. „Písala mu, že jej mešká menštruácia, tak nech sa pripraví na najhoršie,“ prezrádza Novému Času Habarovej kamarátka. Novotný však existenciu týchto textových správ popiera. „Je to divné, ale túto konkrétnu si nepamätám, hoci Eva mi poslala veľa esemesiek,“ odkazuje potenciálny tatko prostredníctvom svojej samozvanej hovorkyne, dramaturgičky relácie Gabiky Drobovej (33).

No podľa informácií Nového Času plavovlasá Komárňanka na svoju správu dostala od Honzíka aj odpoveď, ktorou ju poriadne ranil. „Srdečne jej blahoželal k požehnanému stavu a pripojil aj niekoľko smajlíkov,“ krúti hlavou Evina priateľka. Ani ona nemôže pochopiť, s akým cynizmom a nezaujatosťou sa Novotný k Evinmu trápeniu stavia.

Nech už si Jan o tejto chúlostivej téme myslí čokoľvek, pravdou zostáva, že pred mesiacom prežil s touto mladou ženou spoločnú noc v hotelovom apartmáne. „To, čo sa stalo v izbe, je len medzi Evou a mnou,“ nemieni rozoberať detaily osudného večera. Podrobnosti ich záhadného stretnutia za zatvorenými dverami izby č. 207 odhalí Eva, keď jej lekár potvrdí graviditu. „Až keď bude isté, že som naozaj tehotná, prezradím i meno otca dieťaťa,“ zdôrazňuje. No nezabúda prízvukovať, že nemá žiadne pochybnosti o tom, s kým eventuálny prírastok do rodiny splodila.

Študentka si na svoju možnú novú rolu matky začína pomaly zvykať a už včera si bola s bývalou kolegyňou z televíznej šou Mariannou Vadkertiovou (22) obzerať v obchode oblečenie pre bábätko... Na vyšetrenie ku gynekológovi sa Habarová chystá v pondelok. Vtedy sa s určitosťou dozvie, či je naozaj tehotná, alebo je „haprujúci“ menštruačný cyklus len dôsledkom stresu a napätia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu