Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Boháč Jan Novotný odmieta priznať možné otcovstvo

Keď sa potvrdí tehotenstvo bývalej nevesty z Komárna Evy Habarovej, pre Jana Novotného nastanú nemalé problémy. Bude musieť podstúpiť testy DNA, aby sa utvrdil v tom, či je otcom jej dieťaťa naozaj on. Zobraziť galériu (8)
Keď sa potvrdí tehotenstvo bývalej nevesty z Komárna Evy Habarovej, pre Jana Novotného nastanú nemalé problémy. Bude musieť podstúpiť testy DNA, aby sa utvrdil v tom, či je otcom jej dieťaťa naozaj on.

BRATISLAVA - „Ona si musí vymýšľať! To je absurdné! Určite som mnou bábätko nečaká,“ nervózne zdôrazňuje lámač ženských sŕdc Jan Novotný (28) svoju výpoveď po tom, čo ho exnevesta Eva Habarová (23) označila za jediného muža, s ktorým by mohla byť tehotná v prípade, ak sa jej gravidita dnes potvrdí. Už takmer dva týždne totiž pociťuje ranné nevoľnosti, mešká jej menštruácia a navyše tehotenský test naznačil, že by sa mala poobzerať po detských kočíkoch...

„Ak lekár potvrdí moje tehotenstvo, otcom dieťaťa je na sto percent Jan Novotný,“ presvedčivo tvrdí rodáčka z Komárna. A práve v pondelok bol ten „osudný“ deň, keď by sa mala Eva vybrať ku gynekológovi, ktorý mal nadobro potvrdiť alebo vyvrátiť podozrenie z gravidity. „Konečne budem vedieť, na čom som,“ s úľavou, ale zároveň aj strachom z konečného verdiktu hovorí blondíka. Veľmi dobre má premyslené, ako bude postupovať v prípade, že je naozaj v požehnanom stave.

„Ihneď zavolám otcovi dieťaťa - Janovi. Neočakávam, že ma bude od radosti nosiť na rukách, ale riešiť to bude musieť. Myslím, že sa tomu najskôr zasmeje. Keď mu však ukážem papiere od lekára, tak predpokladám, že zbledne, ozelenie, opije sa a potom ma pošle na potrat,“ predpovedá vývin udalostí nádejná mamička Eva Habarová. Ak tehotná nie je a príčinou omeškania menštruácie je niečo iné, vydýchne si. Karty však „zamiešal“ tehotenský test, ktorý vyšiel pozitívne.

„Kamarátke sa to tiež stalo, aj keď tehotná nebola. Dúfam, že to bude aj môj prípad,“ nádeja sa večne usmiata Habarová. „Ak je Eva tehotná, ak porodí a označí ma aj potom za otca, dieťa bude musieť ísť na DNA testy. Ja otcom určite nemôžem byť!“ rozhodne reaguje Jan presvedčený o tom, že Eva tehotná nie je. A s ním už vôbec nie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu