Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Habarová: Dieťa si nechá, rodičia jej pomôžu

Eva Habarová Zobraziť galériu (6)
Eva Habarová

BRATISLAVA/KOMÁRNO - Keď sa rodičia exnevesty Evy Habarovej (23) dozvedeli, že ich dcéra je možno v požehnanom stave, len zalomili rukami. Nechápali, ako mohla zopakovať chybu spred dvoch rokov, keď neželané tehotenstvo riešila interrupciou. Tentoraz však nemieni blondínka podstúpiť umelé prerušenie gravidity a dieťatko si chce nechať! Čo na to jej rodičia? Veď Evin potomok by vyrastal bez otca a navyše je kráska bez príjmu!

Televízna nevesta Eva Habarová spôsobila svojim príbuzným poriadny šok. O jej pozitívnom teste gravidity rodičia nič nevedeli a všetko sa dozvedeli až z Nového Času. „Neviem o ničom. Nerozprávala som sa s ňou o tom,“ hovorí mama bývalej účastníčky markizáckej šou Nevesta pre milionára.

„Keď jej mešká menštruácia iba pár dní, netreba z toho robiť taký rozruch. Možno to ovplyvnilo počasie, stres alebo nervozita, tak uvidíme,“ snaží sa zľahčovať dcérinu situáciu matka. Pani Eva sa zjavne ešte netúži stať babičkou, no ak by dcérin požehnaný stav potvrdil aj lekár, od interrupcie by ju odhovorila. Veď pred dvomi rokmi už jeden zákrok podstúpila...

Habarovci sú odhodlaní s bábätkom jej pomôcť. A vôbec im neprekáža ani fakt, že ich dcéra bude slobodnou mamičkou. „Ja som presvedčená, že žena je schopná vychovať dieťa aj sama a my s manželom ju v tom podporíme,“ myslí si pani Habarová. „Podľa mňa by si Evka dieťatkom iba skomplikovala život, lebo by sa oň musela starať sama. Hoci ja som vždy tvrdila, že otec nie je podstatný,“ podotýka Evina mama, pričom naráža na skutočnosť, že najhorúcejší kandidát na otcovstvo - Jan Novotný (28), s ktorým jej dcéra strávila noc, sa k svojej novej životnej role stavia odmietavo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu