Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Habarovej diagnóza: Z tehotenstva je cysta!

Gynekologická prehliadka Eve potvrdila, že dieťa nečaká. Zobraziť galériu (9)
Gynekologická prehliadka Eve potvrdila, že dieťa nečaká.

KOMÁRNO - Potvrdené! Meškajúca menštruácia, pretrvávajúca únava a ranné nevoľnosti neboli spôsobené graviditou exnevesty Evy Habarovej (23)! Potvrdil jej to včera po dôkladnom vyšetrení gynekológ. „Tehotenský test, ktorý Eve údajne vyšiel pozitívne, zrejme zle použila,“ vysvetľuje lekár Zoltán Sebö (42) možnú príčinu blondínkinho nesprávneho určenia vlastnej „diagnózy“. A hoci sa Habarová zbavila podozrenia z nechceného tehotenstva, dôvod na radosť nemá...

Po troch týždňoch „nervov“ sa Eva Habarová včera ráno odhodlala navštíviť ambulanciu komárňanského ženského lekára Z. Seböa. Ten vyriekol slová, na ktoré bývalá televízna hviezdička tak veľmi čakala: „Výsledok vyšetrenia naznačuje, že Eva nie je tehotná. Aj test vyšiel negatívne.“ Kráska z markizáckej romantickej šou si vydýchla a rovnakú reakciu očakáva aj od muža, ktorého označila ako jediného možného kandidáta na post otca. „Aj Honzíkovi teraz odľahne,“ poznamenala s úsmevom na adresu Jana Novotného (28), s ktorým pred mesiacom strávila vášnivú noc.

Po vyrieknutí definitívneho lekárskeho verdiktu bola Eva chvíľu zmätená: „Takto je to oveľa lepšie vzhľadom na to, že Jan by o bábätko ani o mňa záujem nemal. Na druhej strane to však trochu aj ľutujem, pretože som sa už začala tešiť na mamičkovské povinnosti.“ No radosť plavovlásky netrvala dlho. Vzápätí jej gynekológ oznámil, že príčinou jej zdravotných problémov je cysta! „Vynechanie menštruačného cyklu súvisí s hormonálnou poruchou, ktorá mohla byť spôsobená stresom. Okrem toho má na vaječníku aj cystu, čo môže byť tiež jedna z príčin, prečo Eva nedostala menštruáciu,“ povedal lekár. Pacientka preto dostala injekciu, po ktorej by sa jej do desiatich dní mala dostaviť menštruácia. V opačnom prípade bude musieť podstúpiť vyšetrenie ultrazvukom.


ČO SÚ CYSTY NA VAJEČNÍKU
„Sú to nádory obklopené obalom s riedkym alebo hustým obsahom. Môžu vznikať ako dôsledok normálnych zmien na vaječníku, ktoré sú podmienené vlastnými hormónmi. Objavujú sa aj v súvislosti s narušeným hormonálnym regulačným obvodom alebo ako vedľajší účinok hormonálnej liečby. Liečba je potrebná len zriedkavo, pretože cysty často spontánne zmiznú. Komplikácie v súvislosti s cystami na vaječníkoch sú zriedkavé. Vo väčšine prípadov nie je nutná operácia,“ povedal Jozef Síleš, gynekológ-pôrodník z Topoľčian.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu