Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Eva, kedy už konečne pôjdeš na vyšetrenie?!

Eva Habarová Zobraziť galériu (7)
Eva Habarová

BRATISLAVA - Zdravie nadovšetko? Momentálne najznámejšia exnevesta z markizáckej šou Nevesta pre milionára Eva Habarová (23) si to určite nemyslí. Hoci jej už niekoľko týždňov mešká menštruácia, pociťuje ranné nevoľnosti, tehotenský test jej vyšiel pozitívne a všetko nasvedčuje tomu, že sa o niekoľko mesiacov stane mamičkou, gynekológa zatiaľ nenavštívila. A to aj napriek tomu, že koncom minulého týždňa sa zaprisahávala, že tak urobí čo najskôr. Eva, prečo hazarduješ so svojím zdravím? Alebo niečo tajíš?

„K lekárovi pôjdem. V utorok (dnes, pozn. red.) určite!“ odhodlane hovorí možno budúca mamička Eva. „Dosiaľ mi v tom zabránil len nedostatok času,“ dušuje sa plavovláska. Podľa vlastných slov nemá čo tajiť a už dnes by sa mala od lekára dozvedieť, či za jej súčasný zdravotný stav môže vášnivá noc, ktorú strávila s Janom Novotným 9. júna v jednom z parížskych hotelov. „Ak mi lekár potvrdí, že som tehotná, otcom dieťaťa môže byť jedine Jan,“ tvrdí štíhla exnevesta. Šarmantný boháč však akýkoľvek podiel na Evinom tehotenstve vytrvalo odmieta.

„Asi zabudol, ako to do Evy všetko ,narval‘. Rozprávala som sa s ňou o tom. Povedala mi, že mu vôbec neprekážalo, že má menštruáciu. Ešte bol rád, že si nemusí dať ochranu, lebo vtedy je malá možnosť otehotnenia. Ale asi sa chlapec prerátal...“ prezradila jedna z Eviných vtedajších sokýň zo šou Nevesta pre milionára. A jej slová potvrdzujú aj viacerí gynekológovia. „Žena môže otehotnieť aj počas menštruácie. Je to síce malá pravdepodobnosť, ale možné to je,“ zhodujú sa viacerí gynekológovia. Nuž, už dnes sa Eva a Jan dozvedia, či to bolo možné aj v ich prípade...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu